Oko čega se parovi daleko najviše svađaju?

razvod - svađa
Rezultati istraživanja pokazali su kako 70 posto parova o temi novca raspravlja više i češće nego li o kućanskim poslovima, zajedništvu, seksu, hrkanju i kuhanju obroka, prenosi Huffington Post. Po pitanju novca, prema rezultatima istraživanja, bračni parovi se najčešće svađaju zbog ključnih pet razloga, a to su nepromišljene i lakomislene kupovina (46 posto), kućni proračun (33 posto), dug na kreditnim karticama (26 posto), nedovoljna štednja za "crne dane" (25 posto) te neučinkovita štednja za mirovinu (22 posto).

Istraživanje je također pokazalo kako su muškarci najsretniji kada njihova supruga zarađuje istu ili veću količinu novca u usporedbi s njihovo plaćom, a muškarci čije supruge imaju visoke plaće također uživaju i u boljem seksualnom životu.

No, istraživanje donose i neke ne baš zabavne podatke. Tako brojke pokazuju kako 60 posto muževa i žena bankovne račune provjerava češće nego li što vode ljubav, 22 posto ispitanika priznalo je kako od supružnika skrivaju stvari koje su kupili u tajnosti.

tportal.hr