FOTO  Održana velika revija vjenčanica, svečanih haljina i opreme za djevojčice i dječake

modna revija, Tina Katanić
Organizator sajma, najveća specijalizirana trgovina za vjenčanja Wedding City, predstavio je nove kolekcije brendova Ana Milani, Luna Novias by Rosa Clara, Demetrios, Tanya Grig, White by WDC te ekskluzivnu kolekciju Martine Felje koja je dizajnirana za Wedding City. Raskošne kreacije sjajno su nadopunjene cipelama Högl Shoe Fashion, a reviju su nosile prelijepe manekenke agencija Talia Model, Livia Style, Tarol i Midiken. Posebnu pažnju brojne publike privukla je popularna manekenka i voditeljica Tina Katanić koja je zablistala u prekrasnim vjenčanicama i svečanim haljinama.

"Uvijek se silno veselim revijama na kojima nosim vjenčanice! Već u garderobi me prožme neki poseban osjećaj ushićenja, a kada izađem na pistu osjećam se kao princeza iz bajke." - kaže lijepa Tina.

Modni trendovi za ovu godinu osim bijele koja je apsolutna vladarica najvažnije ceremonije u životu svake žene, predviđaju i nježne, pastelne nijanse ružičaste, bež i plave koje će osvojiti srca budućih mladenki. Raskošna, luksuzna čipka i dalje je omiljen je materijal gotovo svih dizajnera, a cvjetni uzorci su najzastupljeniji. Ženstvenost je je naglašena golim ramenima i srcolikim dekolteima ali i nježnim naramenicama te čipkastim rukavima koje je na svom vjenčanju imala Kate Middleton i koji još uvijek ne izlaze iz mode. Sve više je vjenčanica na kojima je posebna pažnja posvećena leđima pa je na nekim modelima stražnji dio čak raskošniji od prednjeg.

U ekluzivnom prostoru Wedding Cityja buduće mladenke mogu razgledati i isprobati najnovije modele svjetskih dizajnera sedam dana u tjednu do 21 sat, a kada je u Westgateu popularni Late Night Shopping trgovina je otvorena do 23 sata petkom i subotom.

Foto: Wedding City