FOTO  Održan 7. Sajm vjenčanja u Etno selu HERCEG kraj Međugorja

Sajam vjenčanja, Međugorje

...koja uvijek privlači najviše pozornosti posjetitelja. Brojni gosti imali su priliku vidjeti vjenčanice Diamond Bride, Bakus Sposa, Design by Tea R., večernje haljine Ivice Skoke, Andree Zvono i Krie Design a muški modeli prošetali su u odijelima Jeordie's. Reviju su nosile poznate manekenke poput Vedrane Linardić, Ivane Ergić, Petre Dukić, Anastazije Đurić, Tee Zadro, a za ovu priliku u ulozi manekenki i manekena pridružile su im se osobe iz javnog života.

Modnom pistom je prva prošetala Ornela Vištica koja se pridružila Miroslavu Škori u voditeljskoj ulozi. Zvezdana Stojaković, Anica Kovač, Adna Obradović, Mila Melani Pejić, Gabriela Ključe, Antonija Šola i Igor Cukrov, nakon obavljenog manekenskog "posla", u ugodnom razgovoru s voditeljima popričali su o karijerama, planovima za budućnost i trenutnim poslovima. Miroslav Škoro otpjevao je nekoliko svojih poznatih hitova, kao i Igor Cukrov i Antonija Šola.

Svi koji su sudjelovali u ovom događaju, blistali su na pozornici a njihov make up i frizure potpisivali su VIP Saloon i Make up artist Zdenka Ostojić. Po završetku večeri uslijedio je veličanstveni vatromet kojega je upriličio Mirnovec pirotehnika. Sav prihod od prodaje ulaznica organizatori su donirali udruzi "Susret", koja skrbi o djeci s posebnim potrebama sa područja općine Čitluk.

Prije same revije posjetitelji su obilazili štandove brojnih izlagača, a oni koji su posjetili Sajam u toku dnevnog sajamskog programa imali su priliku vidjeti događanja na glavnoj pozornici. Na rasporedu satnice događanja bile su, između ostalog, cvjetne radionice Hedere i Letizie, predavanja Organizatora vjenčanja iz Zagreba, hair i make up show, svirke uživo..

.Ništa manje zanimljiv program odvio se i drugi dan Sajma vjenčanja koji je već postao tradicija i nezaobilazno mjesto za sve buduće mladence. Ovogodišnji partneri Sajma bili su: Konzum, Jana, HT Eronet, JP Elektroprivreda, Central osiguranje, Pošta Mostar, a najznačajnije trenutke Sajma zabilježio je službeni fotograf Mate Zemljić iz WAF studia.

Sve fotografije u GALERIJI