Održan 7. Sajm vjenčanja u Etno selu HERCEG kraj Međugorja

27.03.2017
1/10

Prvi dan 7. Sajma vjenčanja u Etno selu HERCEG kraj Međugorja održana je Gala humanitarna modna revija...

Sve fotografije u GALERIJI

...koja uvijek privlači najviše pozornosti posjetitelja. Brojni gosti imali su priliku vidjeti vjenčanice Diamond Bride, Bakus Sposa, Design by Tea R., večernje haljine Ivice Skoke, Andree Zvono i Krie Design a muški modeli prošetali su u odijelima Jeordie's. Reviju su nosile poznate manekenke poput Vedrane Linardić, Ivane Ergić, Petre Dukić, Anastazije Đurić, Tee Zadro, a za ovu priliku u ulozi manekenki i manekena pridružile su im se osobe iz javnog života.

Modnom pistom je prva prošetala Ornela Vištica koja se pridružila Miroslavu Škori u voditeljskoj ulozi. Zvezdana Stojaković, Anica Kovač, Adna Obradović, Mila Melani Pejić, Gabriela Ključe, Antonija Šola i Igor Cukrov, nakon obavljenog manekenskog "posla", u ugodnom razgovoru s voditeljima popričali su o karijerama, planovima za budućnost i trenutnim poslovima. Miroslav Škoro otpjevao je nekoliko svojih poznatih hitova, kao i Igor Cukrov i Antonija Šola.

Svi koji su sudjelovali u ovom događaju, blistali su na pozornici a njihov make up i frizure potpisivali su VIP Saloon i Make up artist Zdenka Ostojić. Po završetku večeri uslijedio je veličanstveni vatromet kojega je upriličio Mirnovec pirotehnika. Sav prihod od prodaje ulaznica organizatori su donirali udruzi "Susret", koja skrbi o djeci s posebnim potrebama sa područja općine Čitluk.

Prije same revije posjetitelji su obilazili štandove brojnih izlagača, a oni koji su posjetili Sajam u toku dnevnog sajamskog programa imali su priliku vidjeti događanja na glavnoj pozornici. Na rasporedu satnice događanja bile su, između ostalog, cvjetne radionice Hedere i Letizie, predavanja Organizatora vjenčanja iz Zagreba, hair i make up show, svirke uživo..

.Ništa manje zanimljiv program odvio se i drugi dan Sajma vjenčanja koji je već postao tradicija i nezaobilazno mjesto za sve buduće mladence. Ovogodišnji partneri Sajma bili su: Konzum, Jana, HT Eronet, JP Elektroprivreda, Central osiguranje, Pošta Mostar, a najznačajnije trenutke Sajma zabilježio je službeni fotograf Mate Zemljić iz WAF studia.

Sve fotografije u GALERIJI


loading...