Strava u Srbiji: Mobitelom snimila kako je siluju

silovanje, silovanje, džamija, crna kronika, silovanje, trudnoća, silovanje, žepče, silovanje, Tuzla, silovanje, Posavina, silovanje, seks, prijestupnik, silovatelj, silovanje, nigerija, studentica, silovanje, dječji dom, zlostavljanje, Beč, Srbija, silovanje, mobitel, silovanje, pedofilija, Makedonija, seks, bolest, optužnica, pedofilija, zanimljivosti, zlostavljanje, seks, nasilje, robinja, silovanje, lončari, silovanje, grob, obiteljsko nasilje, incest, teško seksualno zlostavljanje, silovanje, zlostavljanje, djevojčica, pijanstvo, alkohol, auto, razvod, pilanje, logor Duhok, masovna ubojstva, silovanja, Ekstremisti ISIL-a, ISIL, seksualno zlostavljanje djece, silovanje, pedofil, djevojčice, trudnoća, BIH, maloljetničke trudnoće, pobačaj, djevojčice, tučnjava, roditelji, manijak, haustor, napad, seks navike, prodaja, maloljetnica, djeca rast, roditelji, pedofili, pedofilija, uhićenje, gole fotke, zlostavljanje, otac, psiholozi, djeca rast, igra, nasilje, pornografija, Mostar, djevojčica,
U Srbiju je doputovala kako bi upoznala mladića s kojim se dopisivala preko Facebooka. Nakon što su petorica Afganistanaca prošlog četvrtka silovala 38-godišnju Britanku, policija je uhitila jednog od njih, dok su identificirana i druga dvojica silovatelja.

Doputovala u Srbiju zbog poznanika s Facebooka

Uhićeni 25-godišnjak negirao je da je djevojku silovao i branio se tvrdeći "da je u pitanju bio seksualni odnos na dobrovoljnoj bazi".

Rekao je istražnom sucu da ne poznaje ostalu četvoricu muškaraca, doznaje Alo.

"Žrtva (38) je u Srbiju doputovala kako bi pronašla mladića (24) iz Loznice s kojim se dopisivala preko Facebooka. Kako mladić taj dan nije bio u Loznici, odsjela je u jednom hotelu u Banji Koviljači. Smjestila se i krenula u šetnju. U parku je zatim upoznala trojicu Afganistanaca koji su govorili engleski i koji su je pozvali na piće kod njih" kazao je izvor blizak istrazi za Alo.

Popili veću količinu alkohola

Djevojka je ispričala da su je muškarci nakon popijene veće količine alkohola odveli u napuštenu kućicu, gdje ju je jedan od njih držao za ruke, drugi joj je skinuo odjeću, dok ju je treći silovao.

Osim njih trojice, kasnije su došla još dvojica Afganistanaca koja su se iživljavala na njoj.

Nakon toga uspjela je pobjeći do obližnjeg hotela, odakle je nazvala policiju. Liječnici su djevojci utvrdili tragove silovanja.