Odbila otići s njim na drugi spoj, nije očekivala što će joj napravit

spoj
Srećom, ipak se događa.

Te sretne ruke nije bila jedna Britanka koja je, kao i većina slobodnih u potrazi za partnerom, pokušala okušati sreću online.

Pokušala i razočarala se. Nije jedina, ali njena priča ubrzo se počela širiti društvenim mrežama i to zbog poteza muškarca koji je s njom izišao na piće.

Djevojka je nakon prvog izlaska u trajanju od svega 45 minuta shvatila da "nije to to" i odlučila da se s tim muškarcem više neće vidjeti. Ipak, čini se da istog stava nije bio i on koji ju je nekoliko puta pokušavao "opet dobiti" na izlazak.

"Drago mi je da smo se upoznali, zaista si ljubazan, ali ja sam dosta rezervirana i shvaćam da nismo jedno za drugo te ne želim više trošiti tvoje vrijeme", bila je poruka kojom se pokušala pristojno izvući.

Pristojnost nije upalila i muškarac je bio uporan da se ponovno sretnu i ponudio joj da će joj skuhati večeru. Djevojka je ponovno, s manirima dame, pristojno odbila ponudu, a onda je uslijedio šok. Kada je shvatio da ona nema namjeru pružiti mu drugu priliku koju je tako uporno tražio, muškarac je odgovorio porukom:

"S obzirom da nisi fer i da nam nećeš dati drugu priliku, molim te lijepo da mi vratiš novce za piće koje sam ti platio. Iznos je 4,5 funte, a ovo je moj broj računa_________".

Djevojka je nakon toga odgovorila muškarcu kako je sada potpuno sigurna da on nije muškarac za nju. Da je zaista bio ozbiljan u svom potraživanju novca za plaćeno piće tijekom izlaska, muškarac je za koji dan svojoj nesuđenoj djevojci poslao poruku s upitom: Provjeravam jesi li mi prebacila novac na račun?

Prepisku ovog neobičnog razgovora nakon propalog prvog spoja objavio je na twitteru prijatelj ove djevojke, a priča "je dobila krila" nevjerojatnom brzinom i postala hit na društvenim mrežama uz neke od komentara kako je "neslavni Romeo ubio svu romantiku".

Vecernji list