Očarajte žene s kavalirstvom!

U današnje vrijeme se možda malo piše o kavalirstvu, možda se ponekada čini da je izumrlo. Muškarci su prestali smatrati to potrebnim zbog emancipacije žena i izjednačavanja spolova, ali biti kavalir ne znači da podcjenjujete žensku ravnopravnost, te da ženi pružate zasluženu pozornost i brigu. Ne treba pretjerivati, pročitajte koje profinjene poteze možete koristiti kako bi laskali vašoj partnerici koja će se osjećati željeno i cijenjeno.

Hodajte vanjskom stranom pločnika

Taj kavalirski potez dolazi iz vremena, kada bi pri šetnji gradom na glavu padali sadržaji noćnih posuda. S tim kada bi muškarac hodao vanjskom stranom pločnika omogućio bi svojoj dragoj da hoda ispod balkona time je bila zaštićena od neugodnih sadržaja iz posuda. Danas se to više ne događa, ali hodajući vanjskom stranom pločnika spriječit ćete da ju pošprica auto kada pada kiša ili općenito od prometa.

Pričekajte da sjedne prva

Danas je potez kada muškarac odmakne stolicu a žena sjedne možda malo preformalna. Poštovanje prema svojoj dragoj možete pokazati tako da pričekate da sedne prva. Ukoliko se situacija odugovlači i čini vam se da predugo traje i preformalna ja iskoristite taj trenutak da objesite svoj i njen kaput.

Pazite, kako se izražavate

Na spoju nikako nije primjereno ukoliko koristite izraze kao da ste na nogometnoj utakmici s prijateljima. Važno je da pripazite na svoj riječnik ne koristite grube i vulgarne izraze te se pobrinete da pričate artikulirano i da vam priča ima glavu i rep. S tim ćete pokazati da imate visoke standarde, da ste inteligentni i da poštujete ljude oko sebe a time i svoju izabranicu.



Na spoju je važno posvetiti pozornost odabranici. (PhotoXpress)

Nosite kišobran

Kada pada kiša, vi budite ti koji će za oboje nositi kišobran. I još je važnije, pravi kavalir je uvijek spreman da se pobrine za svoju izabranicu. zato kada krećete van i mislite da bi mogla padati kiša ponesite sa sobom veliki kišobran pod koji oboje možete stati.

Odpratite ju do doma

Na kraju spoja je nadasve kavalirski, ukoliko se pobrinete da stigne sigurno doma - ukoliko je njen dom na drugom kraju grada. Sigurnost vaše drage je na prvom mjestu! Taj potez će vas dignuti u njenim očima, no taj potez nemojte uništiti očekujući nešto u zamjenu jer time možete sve upropastiti.

Ponudite joj svoju jaknu

Možda vaša draga u haljini bez naramenica izgleda fantastično, ali je činjenica da ukoliko ste ostali vani dosta dugo da je vani hladno. Ukoliko nije ponjela svoju bilo bi vrlo lijepo ukoliko joj ponudite svoju. Ukoliko odbije i ostajete još vani kavalirski bi bilo poitati još jednom malo kasnije.

Isključite mobitel

Na spoju uopće nije kavalirski ukoliko vam svakih nekoliko minuta zvoni telefon, te se pri tome javljate i pričate sa svakim nekoliko minuta. Ukoliko čekate važan poziv koji ne smijete propustiti stavite mobitel na vibraciju i kada zazvoni ispričajte se i javite se na mobitel. Kasnije objasnite da je to bio poziv koji niste mogli odbiti.

Svi navedeni potezi su zapravo potezi uljudnosti i lijepog ponašanja, koji će na vašu odabranicu ostaviti dobar dojam. Nije potrebno pretjerivati s pretjeranom pozornošću i dosađivati. Umjerena naklonost i lijepo ponašanje će sigurno u konačnici biti primjećeni i pohvaljeni.

preuzeto sa:www.intimatemedicine.com.hr