Očajnički traži curu u koju se zaljubio: Debil sam što ti nisam prišao

ljubav, potraga, cura
...pa je sada uporno traži preko društvenih mreža. Tako je u jednoj grupi na Facebooku namijenjenoj studentima ostavio poruku u kojoj objašnjava kakva ga je nevolja snašla te moli dotičnu da mu se javi.

"U petak, negdje oko pola 8 uvečer, sam čekao bus na stanici na Zvezdari, kod bolnice ka gradu, kada sam začuo neki neopisivo simpatičan bat koraka. Podigao sam pogled i ugledao tebe, i kako su nam se pogledi ukrstili u meni se nešto desilo. Ušli smo u 28, iako ja nisam ni trebao ići njime, sjela si iza mene, izvadila strip i počela čitati. Ja sam se par puta okrenuo, kao da pogledam da li autobus na liniji 77 ide iza, a ti si mi svaki put ljubopitljivo uzvratila pogled. Ja sam debil što ti nisam prišao. Da li si u ovoj grupi, jer ne mogu da prestanem misliti na tebe?", napisao je zaljubljeni Beograđanin.

Blic doznaje da se radi o bivšem studentu Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, ima 26 godina, a poznati su samo njegovi inicijali, V. K. Njegova je objava naravno izazvala lavinu komentara, i dok se jedni zezaju na njegov račun, cure ga potpuno podržavaju.

"Ima smeđu kosu. Tog dana je bila vezana u rep ili kiku. Nosila je bijeli šorc i crvenu majicu, ako se dobro sjećam. Visina oko 165, 170 centimetara, vitka i naravno jako slatka", otkrio je V. K. novinarki Blica koji mu pomaže u potrazi za curom iz njegovih snova.