Obračun Severine i Milan: Imaš dva dana da se ti i dijete iselite!

Imaš dva dana da se ti i dijete iselite iz kuće. Nemojte da vas nađem kad se vratim - tekst je jednog od dokaza kojim će Severina u nadolazećem sudskom postupku sigurno dokazivati kako skrbništvo nad 18-mjesečnim sinom Aleksandrom treba pripasti njoj.

Popović joj je tu poruku ostavio na stolu nakon što su se posvađali u kući u Srbiji. On je potom otišao na put, a Severina se spakirala i s malim Aleksandrom se vratila u Hrvatsku. Navodno je sa sobom ponijela i taj papir.

Pravno, on je neosporni dokaz o njegovu lošem odnosu prema pjevačici i djetetu. Milanu će to biti velika otegotna okolnost u naumu za dobivanje zajedničkog skrbništva nad sinom, za što je prije deset dana podnio zahtjev Općinskom građanskom sudu u Zagrebu. To je napravio jer mu Severina, kako tvrdi, nije dala viđati Aleksandra, odnosno, ako i jest, to je bilo pod njezinim uvjetima koji su Milanu neprihvatljivi. Njegova je želja, poručio je po glasnogovornici Tatjani Vojtehovski, da ravnopravno sudjeluje u odgoju djeteta.

Severina je bliskim prijateljima rekla, da će na sudu ići "do kraja" s argumentima koji Popovića ne prikazuju u najboljem svjetlu, a neće se libiti iznijeti ni "prljavo rublje" iz njihove veze.

Severina je prijateljima rekla da će na sudu argumentirano prikazati Milanov neugodni karakter. Dokazivat će njegovu opsjednutost alternativnim načinom života i psihičko maltretiranje. Iako se njihova veza na početku činila kao dobro napisana bajka, svakodnevni život nije bio ni približno takav. Putovali su i vozili se njegovim avionom, no, doznajemo, nitko ne zna da je Severina prije ulaska morala skidati štikle i obuvati papuče.

Milan je od nje tražio da se prestane šminkati i bojiti kosu, kao i piti alkohol te pušiti. Budući da je Popović imao dnevne rituale ispijanja raznih čajeva po ayurvedskoj medicini, to je morala i ona. Jela je isto što i on, a nakon porođaja morala se odijevati u samo prirodno obojene materijale.

Prema Severini se ponašao despotski. Zabranio joj je sve što mu se nije sviđalo, kao primjerice da skuplja kosu u punđu jer ga je podsjećala na Jovanku Broz.

Često su se svađali i na javnim mjestima, a doznajemo da će Severina na sudu ispričati kako ju je Milan uoči nastupa u Crnoj Gori pred svojim društvom počeo vrijeđati govoreći joj da katastrofalno izgleda. Kao svjedoka pozvat će Popovićevu skipericu koja je s njima lani nekoliko tjedana plovila na brodu. Ona bi trebala posvjedočiti kako ju je Milan tjerao da jede u potpalublju da ne uprlja kokpit, a na tom odmoru podcjenjivački se odnosio i prema Severini.

24sata.hr