O čemu žene najčešće maštaju

seks, sladoled, žene, trikovi, seksi, sladoled, seks, ukus, žene, maštanje, seks, hercegovački vicevi, sladoled, sladoled, način
Istraživanja su pokazala da i mi žene često maštamo o divljem seksu, koji izlazi iz okvira ''normalnog'' i pomalo zadire u tabu zonu. Evo i koje su to najčešće ženske seksualne maštarije!

Video uradak

Iako postoji strah od snimanja (doduše, više od toga da uradak ne dospije u pogrešne ruke), većina je žena barem jednom maštala o tome da ima ulogu glavne glumice u zločestom kućnom video uratku. Ovakve igrice paru mogu biti veoma zabavne, pa čak i edukativne, samo, ako se odlučite na akciju, morate paziti da snimka doista ostane privatna!

Seksi domina

Osjećaj moći primamljiv je i muškarcima i ženama i to ne samo u seksualnom pogledu. Uživljavanje u ulogu seksi domine kojoj se njen seksi rob pokorava svim njenim željama i zapovijedima, maštarija je mnogih žena. Nije svatko za potpuno igranje ovih uloga, ali povezi preko očiju ili lisice na rukama mogu oživjeti ugasle strasti.

Manage a trois

Frajeri često maštaju o seksu s dvije žene, a mi isto tako maštamo o seksu s dva privlačna, zgodna, mišićava frajera. Niti zbog jedne, pa ni ove maštarije se ne trebate osjećati loše, a da li se ovoj maštariji trebate prepustiti u zbilji ukoliko vam se pruži prilika, ostavljamo vama na volju. Ukoliko su ovakve eksplicitne igrice vaš tip zabave, pazite da to bude s provjerenim partnerima u koje imate povjerenja i koji će poštivati vašu želju za diskrecijom.

Seks na javnom mjestu

Ovakav tip seksa je nešto o čemu maštaju gotovo svi, iako mnogi nemaju hrabrosti provesti maštariju u djelo. Opasnost da budete uhvaćeni opasno povisuje razinu adrenalina zbog čega seks na javnom mjestu zvuči kao jako privlačna ideja. Ako vam ova maštarija nije dovoljna, samo pazite da javno mjesto nije toliko javno i da vas ne uhvate!

Grubost

Grubi seks ženama u praksi i nije svakodnevica. Nas se žene najčešće smatra nježnijima od frajera i samim time na nas se ne gleda kao na nekoga tko bi uživao u divljim igricama. No i mi maštamo o tome i scenariji u kojima nas i našeg partnera obuzima velika doza čiste sirove strasti često nam se motaju po glavi. Želite li realizirate ovakve maštarije, bitno je samo da su granice do kojih želite ići unaprijed jasno definirane i da ste ih oboje svjesni.

cosmopolitan.hr