Novi detalji seksualne afere između zgodne profesorice i učenika

ispovijest, Bernadette Smith, Bernadette Smith, prefesorica, seks, učenici
35-godišnja profesorica srednje škole našla se u središtu pozornosti kada je u javnost procurila informacija o njenoj intimnoj vezi sa 17 godina mlađim učenikom.

Cijeli slučaj školi je prijavila dječakova baka, dok je njegov otac priznao da je bio čak i malčice ponosan što je njegov sin ''ulovio'' atraktivnu profesoricu.

Bernadette Smith poljubila je 16-godišnjeg Garyja Ralsona i provela noć u njegovom krevetu, odjevena u grudnjak i traperice. Iako navodno nije bilo seksualnog odnosa između njih dvoje, njeno je ponašanje izazvalo oštru osudu u društvu, što ju je koštalo posla, ugleda i odnosa sa suprugom.

Bernardette, inače majka troje djece, pokušava se sada opravdati problemima iz intimnog života, koji su je doslovce gurnuli u takvo neprimjereno ponašanje.

Suprug joj imao izvanbračnu aferu i sina

Naime, za cijelu priču krivi svog supruga Briana koji ju je užasno povrijedio izvanbračnom aferom u kojoj je dobio dijete, sina. Ona je istinu o svemu saznala na najgori mogući način, kada su ga tražili zbog novca za uzdržavanje djeteta.

Njen suprug, inače vozač autobusa, tvrdio je da je sin rezultat afere koja je trajala jednu noć, Bernardette mu je oprostila.

Sve dok kasnije nije shvatila da se i dalje nastavio viđati s tom ženom, iako je i ona bila u drugom braku.

''Mislila sam da mi se srušio cijeli svijet'', ispričala je.

Željela samo pomoći učeniku

Profesorica engleskog jezika i povijesti rekla je kako se njihova afera javila nakon što je pokušala pomoći Garyju i ''pozitivno utjecati'' na njega.

''Počeli smo razgovarati, a naš je razgovor otišao dalje nego što je trebao. On je meni pričao o problemima kod kuće, a ja sam, priznajem, to je bilo jako glupo, počela njemu govoriti o problemima iz svog braka'', rekla je Bernardette.

''Želim se ispričati Garyju. Zanimao me samo iz razloga što sam mu željela pomoći. željela sam mu pružiti pozitivan primjer, a ispalo je potpuno suprotno''.

Podsjetimo, za svoje neprimjereno ponašanje dobila je stalan policijski nadzor u iduće dvije godine.

Daily Mail