Nova vremena nova pravila u seksu | Hercegovina.Info

Nova vremena nova pravila u seksu

Nova vremena nova pravila u seksu
Seks bez sumnje igra veliku ulogu u ljubavnim vezama. Međutim, što ako vaš odnos cvijeta na svim poljima, osim u spavaćoj sobi, vrijeme je da promijenite nešto, piše broj1.hr.

Seksualni odnosi moraju se održavati kako bi vaša veza opstajala. Da ne biste pravili "greške u koracima", vrijeme je da usvojite nekoliko pravila.

Razmijenite seksualne fantazije

Nikada se ne trebate se sramiti vaših fetiša. Svatko ima neke "bezobrazne" misli povremeno, i jedan od načina da unaprijedite vašu vezu je da ih podijelite s partnerom.

Ako mu date ideju što da radi, on će pronaći još načina da vas zadovolji.

Potaknite dodire

Podsjetite vašeg partnera da žene vole dodir, jer se zahvaljujući njemu osjećate sigurno i voljeno. Dodirivanje ne mora voditi u seks, ali ako se to ipak desi, pustite stvari da idu svojim tijekom. Ne opterećujte se sitnicama.

Ženska masturbacija

Mnoge žene pokušavaju zatajiti činjenicu da masturbiraju od svog partnera. Neke misle da time varaju osobu koju vole. Međutim, žena se nikada ne treba stidjeti što se zadovoljava.

Nekada za seks nećete imati vremena, ali vaš partner ne smije pomisliti da je penetracija sve što vi želite i što vas može uzbuditi. Čak možete time ojačati vašu seksualnu vezu.