Nova Bingo djevojka Hrvatske noć provela u policiji na otrežnjenju

Dunja Mutevelić, bingo
Naime, prošle subote ujutro zaustavila ju je ophodnja prometne policije na povratku iz narodnjačkog kluba Ludnica, piše jutarnji list.

Umjesto da se skrušeno pokori novčanoj kazni strogih policajaca, jer je napuhala više od jednog promila alkohola, lijepa Zagrepčanka pokazala je svoj raskošni, ali i žestoki temperament.

Počela se svađati s dvojicom policajaca pa je upravo zbog takvog ponašanja i previše popijenih pića uz ritmove turbo folka privedena na triježnjenje u policijsku postaju. Kući je puštena tek idući dan poslijepodne.

Nedostupna za komentar

Usprkos brojnim pokušajima da je kontaktiramo, Dunja je proteklih dana bila nedostupna za bilo kakav komentar. S novinarima uopće ne želi komunicirati jer su joj tako, navodno, preporučili na HTV-u. Njezina modna agentica Sandra Vranješ poručila je tek da nema nikakvih saznanja o Dunjinom privatnom životu te da će ona do daljnjega ostati nedostupna za bilo kakav komentar bilo o ovom incidentu, bilo o njezinom početku voditeljske karijere, tj. dok god ne potpiše ugovor s HTV-om za novi angažman.

A upravo u tom ugovoru, koji Dunja željno iščekuje, stoji da se mora pridržavati tradicionalnih obiteljskih vrijednosti i svojim ponašanjem u javnosti ne smije naštetiti ugledu Hrvatske lutrije i njezinih projekata.

- Dunja je djevojka koju poznajem iz viđenja i uvijek je bila vrlo pristojna i susretljiva, tako da mislim da sve ovo što se događa nju vrlo pogađa, ali svatko ima pravo na drugu priliku - prokomentirala nam je bivša Bingo djevojka Tina Katanić koju je upravo Dunja zamijenila kao nova seksepilna plavokosa hostesa Hrvatske lutrije , a voditeljski partner na HTV-u bit će joj glumac Robert Kurbaša.
Studentica ekonomije

Dunja je apsolventica na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu, a uz ekonomiju zanima je i povijest umjetnosti, pohvalili su svoju štićenicu u modnoj agenciji Sandre Vranješ.

U slobodno vrijeme nova Bingo djevojka voli kuhati i praviti različite vrste kolača, no njezin kulinarski specijalitet je biftek s tartufima.

Obožava životinje i velika joj je želja udomiti francuskog buldoga kojeg bi, kaže, vodila sa sobom na brojna poslovna putovanja ili modne revije.