Nives Celzijus: U novoj godini želim povećati guzu

Nives Celzijus bez dlake na jeziku otkrila je što si priželjkuje u novoj, 2012. godini, a među brojnim željama ...je i 'guza velika poput one koju ima Kim Kardashian' te seks na spravi za vježbanje.

Dvadesetdevetogodišnja starleta i supruga nogometaša Dine Drpića otkrila je svoje želje u novoj godini. Tako je za 24sata priznala kako ove godine želi više vježbati te napokon volumenizirati guzu poput Kim Kardashian, a osim toga, priželjkuje da joj i Kimina sestra Khloe postane nova najbolja prijateljica, piše tportal.hr.

Na Nivesinom popisu novogodišnjih želja nalazi se i ona da Dino potpiše ugovor s Real Madridom kako bi ona napokon mogla redovito uživo pratiti svoj najdraži tim i živjeti u Madridu.

'Želim Power Plate kod kuće jer sam si zamislila kako bi bilo super spojiti ugodno s korisnim i isprobati seks na njemu', kaže Nives za 24sata, a na njenom podugačkom popisu nalazi se i nova kolekcija cipela Jimmy Choo.

No to nije sve, Nives je, osim ovih želja, u novoj godini poželjela i ulogu u horor filmu te u seriji 'Dva i pol muškarca', želi osvojiti Balon Rosa za 2012. godinu, osvojiti Ameriku, ali i naučiti kineski.