Nives Celzijus: Na vjenčanju sam bila bez gaćica

Nives Celzijus, gaćice, vjenčanje
"Nisam neka klasična žena koja voli šoping, čak sam jako lijena kad je to u pitanju. Možeš li vjerovati da nisam godina dana apsolutno ništa kupila, ni gaće, ni grudnjak, ni čarape?", rekla je Nives Marku Grubniću u emisiji Exkluziv Vikend. "Ja bih najradije uvijek bila gola", dodaje ona, prenosi index.

"Koliko god seksi čizme izgledaju, za ovako neke akcije ih je bolje izbjegavati"

Za sebe kaže da je dosadna kućanica te da s godinama primjećuje kako sve više sliči svojoj majci: "Sve mi je više bitno da dojurim doma s krpom u ruci i gledam gdje je što". Iako ne voli previše šoping, kaže da su joj štikle fetiš. "Najviše volim kupovati štikle, one su mi najbitnije", rekla je Nives i Grubniću pokazala cipele koje su joj jako ugodne i u kojima joj je seks najbolji. Zove ih "lucky shoes". Pokazala je i crne Louboutin čizme koje je nosila nekoliko puta u javnosti: "Koliko god seksi izgledaju, za ovako neke akcije ih je bolje izbjegavati. U njima mi se nije nikad ništa zanimljivo dogodilo".

"Dino je sad sretan kad se obrijem i kad ga ne dočekam dlakava"

Na pitanje kako osvaja svog supruga, Dinu Drpića, seksi starleta odgovara: "S godinama je to malo drugačije. U početku je bilo sve uzbudljivo, otkrivanje, a sad je sretan kad se obrijem i kad ga ne dočekam dlakava". Prepričala je i događaje na dan svog vjenčanja koje je bilo u Las Vegasu. Kaže da su se taj dan svađali, jer je on kupio sive Gucci cipele te došao u hotelsku sobu i shvatio da su smeđe. "Zvao me u panici i htio otkazati vjenčanje. Rekla sam mu da se smiri i da ću sad oprati kosu i doći tamo", ispričala je Nives te dodala da na vjenčanju nije imala gaćice, jer ih je zaboravila.