Nikolina Čolak iz Širokog Brijega izabrana za novu Miss dijaspore

Za ovaj izbor ljepote prijavilo se 16 djevojaka, uglavnom iz Hercegovine, koje su se borile za lentu najljepše djevojke iz dijaspore.

Žiri sastavljen od stručnjaka iz svijeta mode i estrade za najljepšu djevojku iz dijaspore proglasio je Nikolinu Čolak 20-godišnja studentica iz Širokog Brijega koja će predstavljati djevojke koje dolaze iz raznih krajeva BiH, ali i hrvatske državljanke u čitavom svijetu. Njezina prva pratilja je Tea Bošković iz Mostara, dok je lentu druge pratilje ponijela Ivana Galić iz Posušja.

Kao i sve cure, nadala sam se nekoj od lenti, ali nisam očekivala pobjedu. Jako sam iznenađena, ali u isto vrijeme i presretna. Sada me čekaju pripreme za Miss Hrvatske koji se održava u lipnju i jedva čekam", rekla je vidno iznenađena i radosna Miss dijaspore zahvalivši se svim svojim navijačima koji su za vrijeme izbora bili najglasniji na sinoćnjem izboru.

U zabavnom dijelu programa nastupila je Neda Parmać, bivša članica Femminema i sve popularniji Igor Cukrov te juniori Hrvatskog plesnog kluba Široki. Izbor za Miss vodila je Kristina Anić, bivša Miss Hercegovine.

Na dosadašnjim izborima za Miss Hrvatske nastupio je velik broj Hrvatica koje žive izvan Republike Hrvatske. Mnoge od njih imale su značajnog uspjeha, a Anica Martinović, Duvanjka koja je živjela u Njemačkoj, 1995. godine bila je Miss Hrvatske i prva pratilja Miss svijeta.

Izvor: pogled.ba