Niko Kovač već 22 godine ljubi samo jednu ženu

Niko Kovač, kristina kovač, ljubav, izbornik hrvatske reprezentacije
Kovač je napravio ono što se danas čini gotovo nemoguće i godinama je uspješno skrivao svoju suprugu od znatiželjnih očiju javnosti.

Još od svojih igračkih dana Niko je na glasu kao povučen i samozatajan čovjek. O njemu se uvijek pisalo isključivo u kontekstu nogometa, a svojim ponašanjem nikada nije davao povoda za bilo kakve druge priče.

Ovih dana čest je gost naslovnica domaćih i stranih medija, ali ovaj put ne puni samo sportske rubrike. Prizor atletski građenog Kovača u elegantnom odijelu na utakmici protiv Brazila bio je dovoljan da žene diljem svijeta "padnu" na našeg izbornika.

I dok tisuće žena luduje za njim, Niko već 22 godine ljubi samo jednu. Od 1999. godine u braku je s Kristinom za koju se zna samo da je Berlinčanka hrvatskog podrijetla. Roditelji su 13-godišnje kći Laure. "Imam jedno dijete, ali kao da su dva", našalio se prije nekoliko godina Niko tijekom intervjua za Index.

Priznaje da mu supruga i kći pružaju ogromnu podršku, a za Story je ispričao kako bi bez njih teško podnosio uspone i padove u svojoj karijeri: "Supruga i kći, moglo bi se reći, žive moj život. Uvijek su uz mene. Razmišljam ponekad što bi se dogodilo da je obratno. Ne bi mi bilo jednostavno. No moram reći da sam sretan sa svojom suprugom jer bilo je teških razdoblja, ozljeda, kada nisam igrao, bio na klupi, čak na tribini. Ona je uvijek bila uz mene, držala me i pružala mi snagu".

Niko je Kristinu upoznao u vrijeme dok su bili tinejdžeri i odmah je znao da je posebna. "Kad smo se upoznali, život mi se bitno promijenio. Nije bilo onoga da sam bio s njom do devet navečer, a poslije s prijateljima do neko doba. Od početka sam znao da je ona 'ta'.

Još dok smo posjećivali tadašnju 'jugoslavensku' dopunsku nastavu u Njemačkoj, ja sam bio u sedmom, a ona u petom razredu. I tada sam je ugledao - i nekoliko godina kasnije postala je moja djevojka. To sam ozbiljno shvatio. Svugdje ima malih problema, i uvijek smo ih rješavali. Danas imamo odličan brak. Prijatelja se nisam odrekao, no trebalo je postaviti prioritete u životu. Rekao bih da sam obiteljski čovjek", rekao je za Glas Koncila.