Nije dugo trajalo: U svadbenoj noći mladoženja tražio razvod - 10.07.2014

muškarac, tip, brak, momačka večer, mladenka, seks ljubav, snovi, Seks sa šefom, Seks s bivšim, Seks sa strancem, seks ljubav, Poznavanje partnera, sigurnost, činjenica o našem partneru, Seks i romantika, stres, prijatelj, začinite vrućim seksom, seks ljubav, seks sa najboljim prijateljem, ljubav strast, svađa, parovi, partneri, živjeti zajedno, seks, Svađa broj 1, bliskost, seksomnija, Seksualno ponašanje u snu, seks ljubav, san, ozbiljan poremećaj, ovisnost o seksu, svadba, razvod, parovi, razgovor, ljubavnice, ljubav, prekid veze, bivši, Seks s bivšim, andropauza, zdravlje, Hormonalne promjene, hormoni, noćna mora, spavanje
Mladenku iz Saudijske Arabije je nekoliko dana prije vjenčanja kontaktirao njezin bivši i htio je s njom izaći. Ona ga je odbila. Rekla mu je da zaboravi prošlost te da ona želi započeti život sa svojim mužem i imati djecu. Bivši joj se onda odlučio osvetiti. Na dan vjenčanja mladoženja je dobio buket cvijeća s omotnicom u kojoj su bili USB stick te poruka da pogleda fotografije svoje žene, piše Daily Mail.

Mladoženja ih je pogledao i šokirao se kad je vidio da je njegova žena na njima gola. To je shvatio kao prevaru te je odmah zatražio rastavu.

Muslimanski klerik koji je par vjenčao medijima nije htio reći koje su nacionalnosti mladoženja i mladenka. No rekao je da mu je mladoženja došao dan nakon svadbe te rekao da je doživio veliku emocionalnu traumu.

- To je mladoženji bio njegov najveći šok u životu i nije mogao podnijeti skandal - rekao je svećenik.

24sata