Ni one nisu anđeli - i žene varaju

žena, varanje, muškarac žena, muškarac žena, veze, žena, love, sex, veza, ljubav, veza, sex, partneri, ljubav, veza, prekid, frajeri, bježanje, veze, prekid, srce, žene, nevjera, prekid, veza, Facebook, veze, raskid, veza, raskid, način, žene, muškarci, veza, misli, muškarci, žene, maloljetnici, brakovi, raskid, žene, varanje, razlozi, prekid veze, žene, muškarci, veze, pogreške, veza, stariji muškarac, žena, žene, greške, veze, sitnice, prekid, veza, žene, Facebook socijalna mreža, usamljenost, žene, veze, greške, Facebook socijalna mreža, razvod, internet, otkriće, partneri, žene, muškarci, zločasti dečki, veze, muškarci, žene, prekidi, prekid, dobro jesti, veza, veza, ljubav, prekid, životne lekcije, prekid, veza, tajne, prijateljice, najbolja prijateljica, prekid, prekidi, prekid veze
Dame, ovo je tekst koji vaš partner ne treba čitati! Naročito ako imate "putra na glavi"!

Ukoliko ste udata uspješna poslovna žena u ranim tridesetim, najvjerojatnije ste prevarili svog partnera. I to bar jednom u životu!

Ali, nemojte se brinuti! Iako 15 posto udatih žena vara muževe, ni oni vam ne ostaju dužni: svaki peti muškarac je nevjeran ...

Ovo barem govori istraživanje koje je nedavno provedeno u skandinavskim zemljama ... A kažu da su Skandinavci hladni ... Doduše, Skandinavke nisu! A nisu ni Hrvatice!

U boljoj su poziciji, naravno, žene koje imaju visoka primanja: one su spremne više koketirati, a Joris Lammers, profesor na nizozemskom sveučilištu Tilburg, tvrdi da su razlozi za to "njihova samouvjerenost, veći broj prilika za prijevaru i znatno liberalniji pogledi" .

"Svi se pale na moć. Ona djeluje kao afrodizijak. Ali, nemojte misliti da se zbog prijevare žene osjećaju loše. Naprotiv: one nakon preljuba imaju znatno manju grižnju savjesti od muškaraca", tvrdi Lammers.

U drugom istraživanju ustanovljeno je da bi se mnogi brakovi raspali kad bi bila otkrivena prijevara! E, sad, to zvuči normalno, ali evo nekih podataka: preko "obične" prijevare prešlo bi više od 70 posto žena. Međutim, više od 50 posto dama ne bi svom mužu oprostilo prevaru da se desi u njihovom krevetu!

Dakle, ako već varate (što vam ne savjetujemo), nemojte to raditi u krevetu koji ste dijelili sa suprugom. Osim ako želite razvod!

Religija im ne smeta

Religioznost i moralna uvjerenja nisu ni izbliza toliko povezani sa spremnošću pojedinca da prevari svog stalnog partnera kao što su to prilika, mogućnost i moć. Osim toga, istraživanje je utvrdilo da su rane tridesete životno doba u kojem žene najčešće varaju, a to se objašnjava smanjenom plodnošću i fokusiranjem na seksualne aspekte odnosa.

Društvene predrasude

Kad se kod nas čuje da je muškarac prevario ženu, onda se kaže da je švalerčina, da ima potrebe, da je samo iskoristio priliku ... Na kraju, nije on kriv, nego ona, koja ga je zavela ...

A ako to neka žena učini, onda je skoro cijelo društvo osuđuje barem onom kvalifikacijom da je "žena sumnjivog morala", da je "laka" ... O rečenici da je "ta vještica tako nešto uradila samo da bi razbila onu obitelj", da i ne govorimo.

Ako mislite da smo zatucani i da se tako nešto u Europi ne bi nikad dogodilo - varate se! Potpuno isto razmišljaju i Englezi!

Broj1.hr