Nevolje u krevetu: Četvrtina žena glumi orgazam svaki put

žene, orgazam, laž, orgazam, žene, muškarci, žena, orgazam, orgazam, stvari, smijeh, vođenje ljubavi, mjesta, seks, let, Split, vibrator, orgazam, žene, znakovi, djevojka, ninfomanka, orgazam, klitorisni orgazam, ženski orgazam, klitoris, stimuliranjem klitorisa, mastrubacija, žena, muškarac
Gotovo 30 posto žena priznaje da nikada ne glumi orgazam, utvrdilo je istraživanje američkog portala AskMen provedeno na 50.000 ljudi.

Za razliku od njih četvrtina pripadnica ljepšeg spola priznaje da glumi orgazam svaki put, a trećina muškaraca da su to učinili barem jednom, piše Daily Mail. Također više pripadnika jačeg spola je nezadovoljno u krevetu, a petina njih kao i njihovih partnerica tvrdi da nemaju seksualni život.

Dok je u pitanju zaštita, većina muškaraca uzimala bi pilulu da je ima na tržištu, no žene smatraju da po tom pitanju nisu nimalo pouzdani. Što se privlačnosti tiče, žene bi ostale uz svog partnera u slučaju da se udeblja, no isto ne bi učinilo više od polovice muškaraca, potvrdila je studija.

Unatoč uvriježenom mišljenju, da su žene te koje žele brak, više od 70 posto muškaraca u odnosu na 44 posto pripadnica ljepšeg spola želi uploviti u bračnu luku s time da njihova izabranica treba izgledati poput Emme Stone, a ne Kate Upton.