Neugodne situacije koje su se dogodile gotovo svim muškarcima u krevetu

Stop
1. Mlohavost

Događa se i najboljima, posebno nakon koje čašice previše. Iako ćete se sigurno zacrvenjeti, to je normalna pojava, ako se ne događa prečesto. Samo nemojte početi s onom "to mi se nikad nije dogodilo", jer i vi i mi znamo da je to laž. Drugi put će biti bolje.

2. Klitoris

Neki muškarci prvih nekoliko puta možda nisu znali gdje je točno ta stvar zvana klitoris, a prava žena sve je shvatila na vrijeme i dala korisne upute. Toga se možete sramiti samo ako ni dan danas ne znate gdje je.

3. Anus

Dečki su za Cosmopolitan otkrili kako su barem jednom u životu imali djevojku, koja je pokušala začiniti stvari u spavaćoj sobi svojim magičnim prstima oko upravo tog otvora. Kako su se osjećali? Jako neugodno, iako za ništa nisu bili krivi oni.

4. Kondom


Male poteškoće sa stavljanjem istog, dogodile su se i onim "macho" muškarcima, no najvažnije je da su im to bile vrijedne lekcije za kasnije.

5. Dlake

To je onaj trenutak kada shvatite da ne pridajete previše pozornosti frizuri tamo dolje, a onda na nju počnete gledati kroz oči partnerice i shvatite da je njihovo zanemarivanje bilo velika greška.

index.hr