Nestala starleta Soraja Vučelić: Nažalost, Sare više nema

soraja i njena maca
Naime, ona je po povratku iz Turske privedena na aerodromu u Beogradu. Tada su je, nakon zadržavanja granične policije, prvim letom deportirali za Crnu Goru čija je državljanka.

Kako piše Blic, nakon toga, tvrde njezini prijatelji, Soraji se gubi svaki trag. Danima nije bila aktivna na društvenim mrežama, na kojima inače svakodnevno objavljuje golišave fotografije, a sada je njezin PR tim na objavio zabrinjavajuću poruku.

Isto tako, srbijanski mediji su objavili da su s njenog broja preko Vibera dobili poruku u kojoj stoji: 'Nažalost, Sare više nema'.

- Molim sve kolege novinare da se uzdrže od morbidnih poruka s Vibera koji pripada Soraji Vučelić i da ne objavljuju informacije koje stižu s njenog broja jer nije poznat identitet osobe koja šalje takve poruke.

Moram napomenuti da imam informaciju da je nestanak Soraje Vučelić prijavljen Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore i da čekamo na službeni ishod istrage, ukoliko je informacija točna. Također želim obavijestiti javnost da je Soraja Vučelić zadnji put locirana u Budvi 3. lipnja.

U prilog ovome, obavijestio sam i premijerku Srbije Anu Brnabić s molbom da mi pribavi bilo kakav podatak od MUP-a Srbije koji bi bio značajan za pronalazak Soraje Sare Vučelić. Čeka se na njen odgovor i odgovor MUP-a zbog čega je Soraja stavljena na crnu listu kao visokorizična za sigurnost Srbije i njenih građana.

Molim sve ljude ukoliko imaju bilo kakav podatak o Soraji kao i lokaciji gdje je zadnji put viđena da se jave na ovaj profil u inbox sa svim informacijama - stoji u poruci.