Nemeš: Ne mogu ni zamisliti kako je Marijaninom mužu

Big Brother, marijana, nemeš, nemeš, marijana, Big Brother, nemeš, marijana, nemeš, Marijana Čvrljak, Big Brother, nemeš, marijana, Big Brother, Big Brother, izbacivanje, nemeš, marijana, Big Brother, Marijana Čvrljak, Marijana Čvrljak, nemeš, nemeš, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, Big Brother, Zagreb, nemeš, Marijana Čvrljak, razvod, Big Brother, marijana, nemeš, seks, wc, šolja
Nikola je njen izazov i prihvatio te Nemeša pitao kakve su mu namjere s Marijanom i je li spreman preuzeti odgovornost za dijete, s obzirom da je od prvog dana znao da je ona udana i majka.

- Odmah mi se svidjela pa sam se sklanjao i nisam pričao s njom. Svašta sam imao prije, dovoljno da mogu usporediti, čudne su okolnosti. Ne znam kolike sam ostavio vani, ali to je sve bilo ništa. Mogu samo zamisliti kako na nas gledaju vani - neodređen je bio Nemeš.

Nikola im je priznao da bi si, da je vani, mislio 'gledaj ovu glupaču glupu koja radi sranja', a odmah je i dodao kako ih je oboje upoznao te da zna što se događa. Spomenuo je i da mu je žao Marijaninog muža. - Ne mogu ni zamisliti kako je njemu, uopće ne mislim na to - odvratio mu je Nemeš.

Veliki Brat htio je provjeriti koliko se ukućani poznaju pa je organizirao kviz 'Bla, bla'. Ukućani su jedan po jedan ulazili u ispovjedaonicu i odgovarali na pitanja o svojim sustanarima. Slavica je pogodila da bi Radašinu, koji inače ne čita, najbolja knjiga mogla biti Kama Sutra, a Horvat je briljirao odgovarajući na pitanja o Dušku.

Duksi pak nije toliko znao o svom prijatelju. Nemeš i Ema nisu znali puno jedno o drugom, ali se vidjelo da su se pomirili otkako su bili svezani i sada se puno bolje slažu nego prije. Iako Bojana, Lester i Marijana nisu puno znali jedno o drugom, saznali smo tko je Bojani najmanje simpatičan ukućanin i da je Marijana upoznala čovjeka svog života. Tamara i Nikola također su potvrdili da su se dobro upoznali.

Marijana je izgleda napokon sigurna u svoje i Nemešove osjećaje pa je odlučila po završetku showa preseliti u Beograd. Razgovarala je s Nikolom koji ju je pitao što planira i misli li se preseliti u Beograd. Ona je odgovorila potvrdno, a rekla je i da je Nemeš spreman za njenu selidbu. NIkolu je zanimalo i što će biti s djetetom, a Marijana mu je rekla da je 'dite njeno' i da 'gdje ide ona, ide i Korina', piše 24sata.info.