Nekoliko znakova da ste predugo usamljeni

glavobolja
1. Nema ponuđenih novih udvarača na Tinderu u radiusu od 25 kilometara. Ali uvjerili ste se da je to normalno je ljudi više ne koriste Tinder i ne, to nema nikakve veze s vašim izvježbanim swipeanjem.


2. Svoje Instagram slike za spoj skidate s interneta samo kako biste iskoristili hashtag #DateNight. Svi drugi to rade, pa zašto vi ne biste natočili dvije čaše vina i uslikali ih. Nikome niste naškodili.

3. Čak su i vaši daljnji rođaci odustali od pitanja: „Imaš li dečka?". Isplatit će se zbog njihovih izraza lica nakon što s nekim napokon prohodate. Posebno ako ih volite gledati u potpunom šoku.

4. Vaš vas bivši već dugo ne naziva „svojom bivšom". Od vašeg je prekida imao već četiri druge cure pa je sad veća vjerojatnost da će vas smatrati „frendicom iz srednje".

5. Nedjelje za vas više ne postoje. One su kao napravljene za parove - gledanje filmova i maženje, duge šetnje i blesavi selfiji. Čak i serije nakon nekog određenog vremena postanu dosadne.


6. Prijatelji su vam odavno prestali nuditi +1 na pozivnicama. Shvatili su da nema smisla čuvati stolicu osobi koja se očito nikad neće pojaviti.

7. Imate mačku. Ili nekoliko njih.

 

8. Plače vam se na pomisao da s nekim dijelite krevet. Već vas dovoljno izluđuje kucajući sat. Disanje još jedne osobe u prostoriji? Ne hvala.

9. Nemate niti jedan kompletan set donjeg rublja. Ne sjećate se kad ste zadnji put pažljivo odabrali što ćete nositi, a kamo li hoće li se slagati.

10. Pristajete otići na spojeve s muškarcima s kojima nikad neće ništa biti. Frajer smrdi na ribu, ali vam to sad nije bitno ako to znači da ćete imati nekoga tko će vam poslati poruku za laku noć.

11. Vaši su vam prijatelji prestali nalaziti frajere. Za sve postoje granice.

 

12. Počeli ste se družiti s praktikantima na poslu. Mlađe su što znači da postoji veća mogućnost da su solo, a to znači da postoji veća mogućnost da ćete petak navečer provesti u klubu i nećete biti jedini koji niste u vezi.

13. Oslanjate se na vlastite komplimente za podizanje samopouzdanja iako ste u njih i sami počeli sumnjati.


14. Čak i Facebook zna da ste solo. One reklame za obiteljsku kutiju sladoleda ili zgodne solo frajere nisu tamo slučajno. Samo kažemo.

15. Razmišljate o ponovnom dejtanju sa svojim bivšim. Fizički vam se na tu pomisao diže želudac, ali moooožda bi ipak mogli pokušati ako zatvorite svjetla i oči?

16. Postali ste poznati na dating aplikacijama. Tamo više nitko nije stranac i na sve ljude gledate kao na stare prijatelje.

17. Javno pokazivanje osjećaja izbjegavate kao kugu. Drugi parovi, fuj.