Neka partnerski odnosi više ne budu problem!

Opet vam se dogodilo isto što vam se događa cijeli život? Vaš Opens internal link in current windowpartnerski odnos za kojeg ste mislili da će potrajati, ponovo završio, vaša draga rekla je da ne vidi s vama budućnost? Zvuči poznato? Možda je sve to najlakše prihvatit tako da okrivite partnericu za sve što vam se dogodilo. Puno teže je naravno biti samokritičan i pomisliti što sam ja učinio da je do toga došlo? Sigurno nije laka pomisao da su gotovo sve veze završile na isti način. Na kraju ste vi ti kojima na kraju međusobnog odnosa ništa nije jasno? U nastavku pročitajte koje su to osobine na muškarcu koje žene uglavnom ne vole.
Previše ste zagrizli


Nemojte nas krivo razumjeti, žene vole mušku pažnju ali u određenoj količini kada pažnja počne 'gušiti'. Stalno zvanje na telefon, slanje sms poruka, pojavljivanje pred vratima 3 puta tjedno graniči s opčinjenošću a ne s zdravom pažnjom to ne voli nitko. Razmislite jeste li vi jedan od tih koji rade takve stvari u partnerskom odnosu. Ukoliko je odgovor potvrdan, to znači da ste vjerojatno u nekom trenutku postali 'prepažljivi' ili dosadni i moguće je da je to razlog prekida vaše djevojke s vama.

 

Previše ste ljubomorni
Kaže se da je mala doza ljubomore u svakoj vezi potrebna i da nije loša jer to znači da vam je stalo do vašeg partnerskog odnosa i same partnerice. Ali to ne znači da partnericu trebate svaki put napasti kada vani priča s nekim muškarcem ili je neki prijatelj pozove na piće. Ukoliko vam vaša djevojka ukazuje na vašu ljubomoru, vjerojatno u tome ima istine. Razmislite zašto se tako ponašate. Jeli vas bivša djevojka varala? Morate znati da nisu sve žene iste i da se sve ne ponašaju se isto. Prije nego imate kakav ljubomorni ispad probajte se iskontrolirati i jednostavno racionalizirati situaciju.

Nikada ne preuzimate odgovornost
Jeste li jedan od onih koji za sve krivi djevojku? Općenito niste za ništa nikada krivi? Prepirete se jer znate da ste u pravu? Uglavnom ste tužni jer vas je razljutila, kada vas tuga prođe opet znate da je ona kriva. Krajnje je vrijeme da odrastete i počnete preuzimati odgovornost koje se događaju u vašem životu. Za svađu je uvijek potrebno dvoje. Ukoliko stalno budete upirali prstom u nju i krivili je za sve slobodno se možete pozdraviti od tog partnerskog odnosa.

Predobri ste
Zvuči poznato? Uvijek se smijete, nikada se ne svađate, uvijek se sa svime slažete i ništa vam ne smeta. Zbog svoje ne problematičnosti i ljubaznosti na kraju uvijek izvučete deblji kraji i ostanete sami. Vaš problem je u tome što ste previše dobri! Žene uglavnom ne vole muškarce bez kičme, koji nemaju svoje mišljenje. Naravno to ne znači da se trebate potpuno promijeniti i biti potpuno suprotni, treba naći neku umjerenu sredinu. Niti jedna krajnost ne može rezultirati pozitivno u Opens internal link in current windowpartnerskim odnosima!

Ako vam se stalno događa da vas žene ostavljaju, vjerojatno je vrijeme da se malo zapitate nad sobom. To ne znači da ste vi krivi, kao što smo već napisali za sve to je potrebno dvoje. Ali ukoliko imate išta od gore navedenih stvari vrijeme je da radi na sebi i pokušate se promijeniti za svoje dobro.

izvor: www.intimatemedicine.com.hr