Naučite ga da bude još bolji u krevetu

viagra, sex, sex, sex, seks, poza 69, orgazam, gluma, seks, seks, načini, predigra, sex, veza, partner, seks, krevet, poduka, seks, horoskop, sex, veza, partner, sex, veza, partner, poze, sex, veza, partner, zima, romantika, seks, sex, žene, muškarci, varanje, veza, oprez, žene, seks, anketa, seks, žene, nimfomanke, seks, policija, seks ljubav, seks, pravila, seks za jednu noć, seks, krevet, igrice, dosada, bivši, seks, flert, seks, radno mjesto, seks, žene, jedna noć, seks, potreba, istraživanje, seks, krevet, dosada, namještaj, seks u dvoje, poza, leđa, seks u dvoje, zatvor, glasan seks, seks prakticiranje, siguran seks, voditi ljubav, vođenje ljubavi, seks u dvoje, glasan seks, susjedi, učiteljice, učiteljica, seks prakticiranje, pornići, ljubavni život, ljubavni par, stanovi, iznajmljivanje, povišica, seks prakticiranje
Razgovor o seksu ne vodi se u krevetu

Seksualni terapeut i koautor knjige 'No More Clueless Seks' Gail Wyatt tvrdi da se o seksu ne razgovara u spavaćoj sobi. Savjetuje da započnete neobavezni razgovor i upitate ga što bi želio promijeniti i koliko je zadovoljan, ima li kakve ideje... Tada će se i vama otvoriti prostor da sami iznesete ono što vas muči, što nedostaje u seksu i što bi željeli da je drukčije.

Zamijenite rutinu igricama

Jedan od problema je isti seks u isto vrijeme? Kada dođe taj trenutak, na lijep način mu recite da biste možda ovaj put preskočili, ali ste spremni za igru u bilo koje drugo vrijeme neki drugi dan. Wyatt ističe da su muškarci prirodno kompetitivni pa će jedva dočekati da pokažu kako su spremni na igru i novi zadatak. Trik je u tome da ga ne odbijete već predložite alternativu.

Dosta vam je brzog seksa?

Ovaj problem može se riješiti na dva načina. Prvi je da svaki put kada se on počne žuriti i preskače predigru, vi usporite i vratite ga na početak. Drugi savjet koji ima Gail Wyatt možda je teže ispuniti uz užurbani životni ritam: osigurajte si, primjerice, sat vremena ujutro, ustanite ranije i pozovite ga na zajedničko tuširanje. Ostalo će doći samo po sebi.

Naučite ga što volite

Ako vas ne dodiruje na pravim mjestima, preuzmite kontrolu. Jednostavno uzmite njegovu ruku i pokažite mu što i kako treba raditi da vas uzbudi. Wyatt ističe da žene često očekuju da muškarac sam od sebe zna što točno treba raditi, ali oni ne čitaju misli. Dajte mu male znakove - on će biti sretan jer radi kako treba, a vi jer konačno uživate.


Začinite seks

Kome se zapravo seksa uvijek u istim pozama? Možete računati da je i njemu to već davno dosadilo pa slobodno predložite nešto novo. Čim mu predložite neke nove poze ili male prljave igrice, bit će na koljenima i spreman na sve.

Igrajte se

Kako biste probudili stare strasti, predložite seks češće i ponudite nove ideje poput igre uloga. Pitajte ga što bi želio biti i što bi želio da vi budete. Podijelite uloge i zaigrajte, piše Ivillage.

Zagolicajte mu maštu

Nije nužno da goli u kuhinji pripremate večeru, ali novo donje rublje moglo bi pomoći. Seksolog Ian Kerner i autor knjige 'She Comes First' podsjeća da ćete se osjećati puno moćnije i imati više samopouzdanja ako sami sebi djelujete seksi i zavodljivo.

Radite korak po korak

Nemojte odmah eksperimentirati s više stvari odjednom, jer će nagla promjena probuditi njegovu sumnju da baš ništa do sada nije radio kako treba, a to ne želite. Kerner savjetuje da se odlučite za jednu promjenu i ona će već biti dovoljna da vam uzburka seksualni život.

izvor: tportal.hr