Nastavnica iz Beograda učenicima slala erotske fotografije

fotke, manijak, lažni profil, maloljetnice, nastavnica, gole fotke, Beograd
Ona u telefonskom pozivu za srpske medije nije željela da otkrije svoje ime, a navodno je anonimna prijava stigla i u pomenutu obrazovnu ustanovu. Odmah je reagovala gradska inspekcija iz Sekretarijata za obrazovanje i dječju zaštitu i izvršila vanredni nadzor u školi, prenosi ATV.

"Fotografije na kojima je potpuno gola slala je svojim maloletnim učenicima, a razotkrivena je kad je neko na njenom Facebook profilu izbacio prepisku između nje i njenog dečka. Napisala je: „Ovo malo go.no će sigurno one slike proslijediti dalje" , naglašava žena u telefonskom razgovoru.

Ona kaže da L. D. predaje i u OŠ „Milan Rakić", takođe na Bežanijskoj kosi, i da je sramota da se takva osoba bavi pedagoškim radom.

Aleksandra Brajović - Zoronjić, direktorica OŠ „Dragan Lukić", potvrdila je da je stigla anonimna prijava protiv L. D. i da je inspekcija bila u školi:

"Primili smo tu prepisku i pismo zabrinutih majki učenika šestog razreda, jer su navodno čule da je nastavnica slala svoje slike na kojima je gola", kazala je.

Nastavnica kaže da nije slala te fotografije učenicima, već nekoj drugoj osobi koja nema veze sa ovom školom. L. D. je vrlo ambiciozna i dobro obavlja svoj posao, ona je razvedena žena i majka dvoje djece.

U Sekretarijatu za obrazovanje i dječju zaštitu, u sektoru za inspekcijski nadzor, kažu da će obaviti provjeru i u školi „Milan Rakić".

Tijekom nadzora pribavljena je izjava direktora u kojoj se navodi da do dana inspekcijskog nadzora protiv ove nastavnice nisu pokretani disciplinski postupci. Nastavnik u svojoj izjavi tvrdi da su sve osobe  spomenute u elektronskoj prepisci punoljetna i nisu bila učenici OŠ „Dragan Lukić".

U MUP su rekli da nisu dobili nikakvu prijavu protiv nastavnice, ali da je L. D. podnijela kaznenu prijavu protiv N.N. lica, koja je proslijeđena Tužiteljstvu za borbu protiv visokotehnološkog kriminala.