Napokon otkriveno zbog čega varaju muškarci, ali i što žene 'tjera' u zagrljaj drugog

preljub, preljuba, preljubnica, preljubnik, države, horoskop, varanje, varanje, preljub, preljubnik, suprug, ljubavnik, varanje, preljub, preljubnica, preljubnik, žene, varanje, mladoženja, varanje, osveta, preljub, preljubnik, varanje, preljub, preljuba, preljubnica, varanje, vlak, žene, muškarci, prevara
Istraživanje koje je objavljeno u časopisu ''The Journal of Sex Research'', a provedeno je nad 495 odraslih osoba koje su barem jednom u životu prevarile osobu s kojom su bile u vezi, odnosno braku, sada otkriva zašto uopće dolazi do preljuba.

Preljubnici su iskreno odgovorili što ih je potaknulo na to da iznevjere voljenu osobu, a ovo su najčešći odgovori.

- Prestao sam biti zaljubljen.

- Nisam bio predan vezi.

- Htio sam postati popularniji.

- Htio sam isprobati više seksualnih partnera.

- Bio sam pijan i nisam jasno razmišljao.

Iz ovog istraživanja može se zaključiti kako se mnogi preljubi ne događaju zbog nedostatka ljubavi već jednostavno zbog karaktera osobe koja ga je napravila.

- Krivo bi bilo zaključiti kako se za sve afere i nevjere mogu okriviti problemi i nedostaci u vezi - tvrde autori ovog istraživanja.

No, ono što je autorima istraživanja potpuno jasno jest da muškarci uglavnom varaju kako bi zadovoljili svoju seksualnu želju, dok žene to rade zato što u vezi nisu pronašle ono što su tražile.

Vecernji.ba