Nakon devet godina braka razvode se Nives Celzijus i Dino Drpić

Nives Celzijus, Dino Drpić, muškarac, stvari, ljubav, Nives Celzijus, spoj, dječak, Dino Drpić, Nives Celzijus, rastava
Unatoč neizmjernoj želji, trudu i ljubavi, koja je neosporna, nismo uspjeli spasiti naš brak. Tužna sam i ne želim više govoriti o toj temi - rekla je Nives.

Ovo nije prvi put da su se Nives i Dino odlučili rastati, no sad su se tek odlučili i na razvod. Razloge kraha veze koja traje od 2004. godine i u kojoj je par dobio dvoje djece, osmogodišnjeg Leona i šestogodišnju Taishu, odlučili su zadržati za sebe, piše Story.

Da nešto nije u redu s njihovim brakom dalo se naslutiti i prije nekoliko mjeseci.

- Moram priznati da ne pamtim kad smo nešto radili zajedno kao par ili otputovali nekamo sami. Mislim da je vrhunac odlazak na kavu ili ručak - otkrila je Nives.

Od početka veze, Nives i Dino pobuđivali su pažnju javnosti. Vjenčali su se 2005. godine u Las Vegasu, a dvije godine kasnije mediji su počeli pisati o njihovom razvodu, no tada su sve demantirali. Još nekoliko puta spominjao se razvod, posljednji put 2012. godine, no i tada su to demantirali.

Sada se Drpić iselio iz njihovog zajedničkog doma u Šestinama i privremeno boravi kod roditelja, a par će djecu zajednički odgajati.