Najskandalozniji brak Europe

Valentin Ivanov (55), jedan od menadžera kompanije "Lukoil" u Singapuru, oženio se 18-godišnjom manekenkom Jelizavetom Adamenko, prenosi britanski Daily Mail.

Ivanov, ruski oligarh, u vezi je sa Jelizavetom otkako je imala 14 godina, a vjenčali su se u zamku u Francuskoj.

Glamurozna ceremonija vjenčanja održana je u zamku "Sent Žane" na Azurnoj obali prije oko šest tjedana. Oni žive u Singapuru, gdje je kao i u Rusiji granica zakonitog pristanka na seksualne odnose 16 godina, prenosi ruski "Prospekt Mira". Međutim, nema dokaza da su njih dvoje imali nezakonite odnose dok je bila mlađa. Instagram profil supruge Ivanova pun je fotografija nje same kako uživa u luksuzu.

Fotografirala se u skupim automobilima, sa kesama punim odjeće poznatih modnih kreatora, a pohvalila se i prstenom sa ogromnim dijamantom. Jelizaveta je kritizirala one koji tvrde da je sponzoruša.

- Ljudi bi trebalo da budu zreliji i pametniji. Ako mislite da su sve manekenke dr**e, trebalo bi da pogledate u rječnik. Zašto je mlada osoba koja se druži sa nekim dosta starijim automatski ku**a, a stariji čovek sponzor, napisala je Jelizaveta Adamenko na društvenim medijima. Sa njenog profila su međutim, ubrzo izbrisane fotografije sa vjenčanja.

29.07.2016 u 09:15
loading...