Najromantičnija prošnja u BiH: Tko je mladić koji je zaprosio djevojku preko portala i kako je reagirala

prošnja, internet, romantika
Slijedi priča koja je razniježila srca mnogih. Puna impresija i još ne vjerujući da je njena ljubavna priča zainteresirala i raznježila mnoge, Rožajac je ispričala da ju je budući muž zaprosio jučer ujutro na sasvim klasičan način, što ju je, priznaje, prilično razočaralo. Tek kasnije je zapravo shvatila da se radilo o "paravanu", jer je pravo iznenađenje uslijedilo.

- Ujutro, prije odlaska na posao, dao mi je prsten i obavio to formalno. Mislila sam da je to sve, a kako nije bilo romantike, pomalo sam bila razočarana - kazala nam je presretna Rožajac.

Popodne je Sanitu nazvala njihova zajednička prijateljica, uz čiju je pomoć Aldin i organizirao originalnu prosidbu. Rekla joj je da je na portalu objavljen tekst o Agenciji za prevenciju korupcije (u kojoj Sanita radi) te da ga pogleda.

- Onako deprimirana i razočarana zbog formalne prosidbe, otvorila sam stranicu i šokirala se. U momentu nisam znala da li bih plakala ili se smijala - kazala nam je Rožajac, prepričavajući kako joj je Facebook profil kasnije bio pretrpan porukama i čestitkama te da joj telefon neprestano zvoni.

Zaljubljeni par namjerava se vjenčati 14. srpnja.

I Kontakt putem Facebooka

Sanita i Aldin u vezi su nekoliko mjeseci. Zanimljivo je da je Sarajevo za Aldina predstavljalo "usputnu stanicu" jer je iz Bosanske Krupe došao samo da bi izvadio vizu za SAD. Međutim, ostao je iu međuvremenu u jednom lokalu u kojem je radio upoznao Sanitu. Nakon upoznavanja nisu se vidjeli mjesecima. Kako nije imao njen broj telefona, poslao joj je poruku na Facebooku. Dogovorili su susret, a prijateljska druženja ubrzo su prerasla u ljubavnu vezu.

Tekst prosidbe

Sanita, hoćeš li se udati za mene?

Jedina moja, od prvog trenutka kad sam te vidio znao sam da će ovaj dan doći. Nikoga nisam volio tako snažno kao tebe, beskrajno, lako, cijelim tijelom i dušom. Ti si ta, moja, samo moja, koju sebično čuvam i ne dam nikome.

Kad prizovem u sjećanje dane koji su iza nas, čini mi se da sam zapamtio svaki zajednički trenutak, ništa mi nije promaklo, nježni dodiri, lijepe riječi, tvoji osmijesi koji me razoružaju i učine od mene najsretnijeg čovjeka na svijetu.

Sve to pamtim i ljubomorno čuvam, samo za sebe, za nas. Želim te kraj sebe, za cijeli život. Ti si bila ta koja nije dala da nas trenutak slabosti pobijedi. Vjerovala si u nas i onda kada se nije činilo tako, ja to sada znam.

Prihvatila si svaki dio mene i nikada nisi tražila da se mijenjam, a promijenila si me. Jedina si kojoj sam rekao što uistinu osjećam. Nisi tražila da te držim kao kap vode na dlanu, a ja to sada činim. Činjenica da te volim bila ti je dovoljna. Volim, preblaga je to riječ jedina moja za onaj osjećaj u mom srcu koji postoji samo za tebe. Obožavam i način na koji ti meni kažeš da me voliš. Nikad mi ne dosade te riječi, zvuče poput najljepše melodije.

Ti si nešto posebno, ušetala si u moj život i probudila osjećaje koji su spavali u mom srcu i čekali tebe. Najdraža moja, sanjao sam dane koji tek dolaze. Ne mogu ti obećati da neki neće biti teški, ali ti mogu obećati da ću stajati uz tebe kao što nitko nikada ne bi mogao, ne mogu ti obećati da ću te voljeti kao do sada, ne, svakim danom ću te voljeti sve više. Najdraža moja danas ću biti najsretniji čovjek na svijetu ako pođeš sa mnom na ovaj put na kojem ću ti biti oslonac i vjetar u leđa. Sanita, hoćeš li se udati za mene?

Tvoj Aldin

Odgovorila s pjesmom ...

Sanita je svom voljenom odgovorila s DA, citirajući pri tome dijelove pjesme Tonyja Cetinskog "Znaj da bit ću tu" ...

Doznajemo.com