Najgori načini za zaprositi djevojku

zaruke, prijateljica, pitanja, zaruke, zaprositi djevojku, vjenčani prsten, prsten, zaruke, razgovor, zaruke, badnjak, Facebook socijalna mreža, prva bračna noć, muškarci, mostarac, prošnja, prošnja, običaji, Hercegovina, prošnja, prosidba, Hercegovina, pismo, prošnja, hercegovac, dogovor, žena, supruga, majka, zaruke, video snimak, mladenka, prošnja, Hercegovina
Žene očekuju da kažete nešto romantično, da ste kleknuli i izvadili prsten na vrhu dubrovačkih zidina, dok su posljednje zrake sunca parale nebo, a leteći jednorozi su prelijetali iznad vas ispuštajući latice velebitskih degenija. Nitko ne želi čuti priču kako ste ju pitali u poluvremenu utakmice lige prvaka, dali se želi udati za vas i da vam donese još dvije pive iz frižidera.

Izbjegnite da napravite od sebe budalu i nemojte zaprositi djevojku na jedan od sljedećih načina.

Zbog trudnoće

Pošto više nismo u 1950im, majke koje su rodile izvan braka više ne moraju nositi grimizno slovo, pa nema razloga da ju zaprosite samo zato jer je trudna. To što ste se oženili neće promijeniti činjenicu da je dijete na putu, i da sav vaš novac za cuganje ide u fond za dječje pelene. Napravite ono što bi napravio pravi džentlmen, zatražite da se dijete zove po vama, napravite trajni nalog na 18 godina plaćanja alimentacije, i vazektomiju.
Na njezinom vjenčanju

Bez obzira što ste gledali u Hollywoodskim blockbusterima, mladenke ne žele da im upadnete na vjenčanje, prekinete zavijete, i objavite im svoju ljubav. I da vas upozorimo, postoji jako velika mogućnost da će vam reći NE. Zato sačuvajte obraz, a velike romantične filmske geste ostavite za trenutke kad će vam biti potrebni - npr. kad zamolite curu da odabere vas ispred njenog uspješnog posla.
Prsten u hrani

Zvuči kao uobičajen romantični klišej, da se djevojka zaprosi prstenom skrivenim u unutrašnjosti njezinog Muffina. U stvarnosti je to podsvjesna želja da ubijete svoju ljepšu polovicu. Zapravo, stavljanjem predmeta kojim se netko može ugušiti u bilo čiju hranu, vjerojatno bi bili uhićeni za pokušaj ubojstva.
Na sprovodu

Sprovodi nas prirodno tjeraju da razmišljamo o budućnosti. Pitamo se dal smo ikad napravili išta vrijedno spomena u životu. Ali vaša kriza srednjih godina nije razlog da zaprosite djevojku koju ste prvi puta odveli kući prošlog vikenda, i to dobro našamarani alkoholom. Umjesto da se stavite u brzu liniju za razvode, pitajte za cugu najzgodniju djevojku na sprovodu, ali pritom molite boga da niste rođaci.

U javnosti

Odluka da se oženite je otprilike nešto veliko u vašem životu. To je slično odluci koji ćete fakultet upisati, koji posao raditi, ili koje tajno ime staviti na folder u kojem skrivate porniće. Stoga, zašto stavljati djevojku na kušnju pitajući je sudbonosno pitanje pred rodbinom i prijateljima. Izgledi da kaže " Pričajmo o tome kasnije " pred svima su vrlo mali, umjesto toga dobit ćete čudan trenutak tišine, ponavljanje vašeg pitanja, nakon kojeg slijedi neko mlako " da ", a to definitivno nije ono što želite.
Putem društvene mreže

Samo zato jer svi komuniciraju pomoću 140 znakova ili nešto manje, ne znači da i vi nju morate zaprositi preko Facebook statusa. Ništa ne govori koliko ste lijeni dignuti vaše dupe od e-maila sa naslovom " Hoćeš li se udati za mene? ". I nemojte misliti da će vam onaj smajlić koji šalje pusice imalo pomoći.
Na Valentinovo

Nije li već previše što viđamo žene koje hodaju okolo s karanfilima, i muškarce koji su odjeveni u divovske Kupide. Nema smisla da svim tim klišejima dodamo još i prosidbu za vjenčanje. Jedina iznimka je da ste zaboravili kupiti dar za Valentinovo pa trebate nešto smisliti na brzinu, onda nemate drugog izbora.