Najgora su mjesta za seks, a mnogim su parovima iznimno privlačna

ljubav, seks, podaci, seks, bivši, obaveza, znakovi, zavođenje, muškarci, varanje, žene, seks, žene, problemi, muškarci, žene, prilazak, žene, seks, seks, ozljede, seks, nogomet, seks, mjesta, seks, Svjetsko prvenstvo, pobjednik, seks, vrste, žene, prevara, otkriće, muškarci, žene, seks, seks prakticiranje, posao, Hrvati, seks prakticiranje, priča, seks navike, znakovi, žene, žena, muškarci, želje, žene, preljub, muškarci, preljuba, svatovi, preljub, ljubav, spriječavanje, varanje, prepoznavanje, stranac, dnevnik, djevojka, nezasitna mala, preljub, preljubnica, ljubavnik, suprug, žena, varanje, trener, stvari, prevara, flert, rogonja, preljub, preljubnik, preljubnica, preljub, preljubnica, oglas, preljub, preljubnik, varanje, veze muškarci varanje, znakovi, preljub, preljubnica, preljubnik, varanje, afera, ljubavna afera, detektiv, varanje, supruga, poligraf, ispitivanje, varanje, seks prakticiranje, zdravlje, muškarci, hotel, prevara, muž, usluga, žene, ljubav, muškarci, žena, znak
Mnoge parove uzbuđuje i sama pomisao na to da se poseksaju na nekom javnom mjestu. Mogućnost da budu uhvaćeni dodatno rasplamsava strasti. I dok su neka mjesta idealna za takve seksualne podvige, postoje i ona mjesta zbog kojih biste mogli upasti u nevolju. Na stranici menshealth.com naveli su najgora mjesta za seks. 
U avionu

Kad je seks u pitanju, za 33 posto Amerikanaca ulazak u Mile high club nalazi se na to-do listi. No, prije nego se odlučite za ovaj hrabar potez, imajte na umu da je jedan britanski par zbog toga završio s lisicama na rukama. Ne samo da su uhvaćeni, nego su i dodatno osramoćeni jer su na istom letu bili i roditelji Britanke. Osim rizika da vas uhvate i da se osramotite, seks u avionskom WC-u vjerojatno neće biti ugodno iskustvo. Prostor je jednostavno premali.

U crkvu

Jedan je stariji par uhićen u Salt Lake Cityju nakon što su se prepustili oralnom seksu na crkvenom travnjaku tijekom ceremonije vjenčanja na kojem uopće nisu bili gosti. No, oni nisu jedini par koji ignorira svetost crkvenog zemljišta. Tri posto Amerikanaca priznali su da su se seksali u crkvi. Osim što možete biti osramoćeni ako vas uhvate, možete biti i uhićeni.

U javnom bazenu

Incident je postao ozbiljan nakon što je policajac uhvatio jedan par iz Floride kako se seksaju u javnom bazenu stambenog kompleksa na plaži u gradu Boca Raton. Iako je par napustio bazen nakon što su uhvaćeni na djelu, muškarac se vratio i počeo prijetiti policajcu, zbog čega je došlo do pucnjave. Osim što možete imati problema ako vas uhvate, seks u bazenima povećava rizik od infekcije. Jedno je istraživanje pokazalo da 58 posto javnih bazena sadrži fekalne bakterije. Osim toga u vodi prezervativ može lako iskliznuti.

U klubu

Prepustiti se strastima u mračnim WC-ima klubova možda vam se čini odličnom idejom, ali previše riskirate da vrlo brzo budete uhvaćeni. Često je svima preočito ako se neki par pokušava poseksati u WC-u nekog kluba. Teško da će tajna ostati neotkrivena što znači da bi za taj čin mogao saznati i izbacivač, a onda vam se ne piše dobro. Ako je u pitanju vaš omiljeni klub, možda ćete ga morati izbaciti s popisa omiljenih klubova, ako budete uhvaćeni.

U tuđem krevetu

Oko 33 posto Amerikanaca začinili su svoj seksualni život tako što su se poseksali u tuđem krevetu. Dvoje posrednika u jednoj agenciji za nekretnine, u New Yorku, su zbog toga ostali bez posla. Tuđa kuća koju su koristili za seks imala je video-osiguranje. Njihove strastvene igrice prekinuli su policajci, par je optužen za provalu i izgubili su posao. Sve u svemu, ako želite začiniti seksualni život, jedan od načina nikako ne bi trebao biti seks među tuđim plahtama.

Izvor: net.hr