Najgora noćna mora nakon seksa s oženjenim tipom

žene, doba, varanje, popis, seks, prekidanje, hrvatice, ljubavnice, razlozi, hodža, prevara, tinejdžerice, seks, roditelji, seks, prevare, avantura, seks, seks, trudnoća, muškarci, žene, partneri, seks, muškarac, noć, ljubav, pravila, dijeta, seks, savjeti, frajeri, varanje, video, kum, ispovijest, žena, varanje, seks, tehnike, puna kuća, seks, pijanstvo, pozornost, seks, pitanja, odgovori, stvari, krevet, pravila, seks, avantura, muškarci, seks, pogreške, muškarci, žene, seks, prevare, seks, glavobolja, stop, izvlačenje, žene, seks, zapovijedi, seks, žene, seks za jednu noć, preljubnik, anketa, istraživanje, seks, mitovi, istina, zavođenje, koraci, muškarci, žene, žene, seks, zapovijedi, žene, seks, partneri, prekid, fotografija, brisanje, žene, muškarci, zavođenje, žene, varanje, seks, zašto, muškarac žena, seks, pomirenje, čari, krevet, seks, problem, cure, dečko, spavanje, seks, žena, cura, prevara, varanje, pravila, seks, dužina, trikovi, orgazam, gluma, seks prakticira
Izašli ste i upoznali zgodnog i privlačnog muškarca. Nakon nekoliko pića odveli ste ga u svoj stan. Uslijedio je fantastičan seks. Ujutro odlazi sa smiješkom na licu. Tijekom dana ga nazovete da provjerite hoćete li se opet naći. Mobitel mu je uključen jer želi ponoviti iskustvo, a žena ili djevojka mu je ionako na putu cijeli vikend. Ako mu je mobitel isključen za to postoji nekoliko razloga.

1. Vi ste samo osoba s kojom je prevario svoju partnericu.
2. Ne poznaje vas.
3. Ne smatra vas pretjerano privlačnom, ali je želio seks na brzaka.
4. Avantura s vama je pogreška koja se nije smjela dogoditi.
5. Misli da vam je takvo ponašanje uobičajeno i smatra vas lakom ženom.
6. Bio je pijan što je utjecalo na njegovo prosuđivanje.
7. Ta noć treba ostati tajna.
8 Peče ga savjest i ima moralne dvojbe. Da, muškarci mogu imati duboke dvojbe kada ženu koju vole moraju suprotstaviti s glupošću koju su napravili.

Ukoliko ste se našli u prvom scenariju, ne očekujte previše od njega iako vas možda pohrani negdje u mislima, pitajući se ako je ovako dobro bilo prvi put kako bi tek bilo da se ponovi ukoliko se za to ukaže prilika? 
Međutim, u drugom, gorem scenariju, vi otkrijete da ste trudni. To je definitivno noćna mora za zauzetog čovjeka koji je s nepoznatom ženom, odnosno s vama, imao seks. Bit će prestravljen jer to naprosto nije planirao. U njegovoj glavi vrtio se sljedeći film: izlazi s dečkima, upoznaje seksi curu, dolazi do fantastičnog seksa, a nakon toga se pohvali prijateljima. Pucanje kondoma i trudnoća nisu u njegovom misaonom procesu. Ovakav završetak će ga prestraviti jer nema potpunu kontrolu nad situacijom. Muškarci seks za jednu noć svode na samo fizičku razinu. Nakon što se otrijezni prva pomisao mu je: 'U što sam se to uvalio? Što je toj ženi?'

On neće razišljati o pojedinostima i posljedicama sve dok mu ne kažete da ste trudni, a tada mu se otvore oči i promisli o svom životu. U njemu ste vi, a ne žena s kojom je u braku ili vezi i koju voli. Ironično, ali sada je voli i cijeni još i više jer nije poput vas. Tada zapravo dolazi do spoznaje da mu je žao što vas je ikada upoznao. Vi ste ljuti jer ste trudni i prepušteni sami sebi bez muškarca koji vam je podrška. Ne želi više čuti za vas jer vas u stvari ne poznaje, pa sumnja da ste možda bili s još nekim. To je u stvari ono što muškarci misle o ženama i njihovom seksu za jednu noć.

Najveći strah muškaraca je imati dijete s osobom koja nije njegova djevojka ili supruga. Neki muškarci se vole seksati s nepoznatim ili promiskuitetnim ženama, ali s njima se nikada neće skrasiti i zasnovati obitelj. 'Laku' ženu mnogi od njih ne žele predstaviti svojoj obitelji ni prijateljima.

Morate uzeti u obzir da većina muškaraca za jednu noć sigurno nisu trijezni pri upoznavanju. Činjenica da mu je alkohol osigurao hrabrost ukazuje da možda ima većih problema u životu. Dakle, ako ste vas dvoje pružili utjehu jedno drugom te noći, imajte na umu da je to sve što od njega možete dobiti i očekivati. Otkrijete li mu da ste trudni srušit ćete mu ionako napuklu stabilnost. Svatko se može pokazati u najboljem svjetlu za jednu noć, ali već drugi dan stvari su puno jasnije i drugačije.

net.hr