Najgora moguća izdaja: Osam godina je spavao s bratovom ženom!

Zahija Dehar, seks, makedonka, prostitutka, preljub, nogometaši, varanje
Ovo je priča o 'najgorim preljubima', skandalima koji su proteklih godina zabavljali javnost i stvorili dodatne probleme preljubnicima. Dobar dio njih dolazi iz Engleske, gdje je prljavi veš omiljena tema, a 'najgori od najgorih' je zapravo jedan od najvjerniji nogometaša na terenu, onaj koji je cijelu karijeru proveo u jednom klubu - Manchester Unitedu.

Ryan Giggs

Legenda Manchester Uniteda Ryan Giggs varao je suprugu Stacey sa ženom svog brataRhodrija - Natashom. I to punih osam godina!

Kad je otkriveno da Ryan vara suprugu s Imogen Thomas, Natasha je 'pukla i odlučila sve priznati'. Tabloidi su jedva dočekali njenu priču.

"Imam groznu tajnu koju već jako dugo skrivam. Ne želim to više imati na savjesti, ne mogu više lagati. To je najgora moguća izdaja. Ryan nikada nije bio romantičan prema meni, nikada mi nije rekao da me voli, radilo se samo o seksu", izjavila je Natasha i dodala da je nepošteno to više skrivati od supruga, djece i svih koji su upleteni.

Osam godina trajala je njihova veza, Ryan je nesretnom bratu Rhodriju bio i vjenčani kum. Sramota je još veća, jer je nogometna zvijezda rođenje prvog djeteta proslavio u krevetu s Natashom. Unitedu je bio vjeran 24 godine, ali van terena je švrljao na sve strane.

John Terry

John Terry nije spavao s bratovom ženom, već sa djevojkom dobrog prijatelja Waynea Bridgea. Iako je sudski pokušao zataškati cijelu priču, Terry se nije izvukao, otkriveno je kako je spavao s Vanessom Perroncel.

Cijeli incident zabavljao je 'otok', a posebno je upečatljiv ostao trenutak kad su se Terry i Brigde sreli na terenu. Na rukovanju prije početka utakmice, Wayne je prošao pored Terryja kao da ga nema. Pružio je ruku svima, sucima, klincima koji su istrčali na teren uz igrače, suparnicima, ali ne i Terryju. Zbog cijelog incidenta, Fabio Capello je uzeo Terryju i kapetansku traku engleske reprezentacije. Baš i nije neki uzor, jer Terry je uz seksualni imao i rasistički skandal...

Ashley Cole

Jedan od najboljih lijevih bekova svijeta se razveo prije nekoliko godina. Brak Ashleyja iCheryl djelovao je izvana savršeno, ali Ashley 'nije ga mogao čuvati u hlačama'. Osim što je bio optužen da je sudjelovao u homoseksualnim orgijama, nogometaša je u 2008. godini varao suprugu s najmanje tri žene. Modeli Coralie Robinson i Brooke Healy, te frizerkaAimee Walton su otkrile svoju vezu s nogometašem.

Cheryl mu je sve oprostila, ali sve je puknulo dvije godine kasnije nakon što su isplivala čak četiri nova preljuba. Službeno su se razveli krajem 2010. godine.

Franck Ribery

Francuski reprezentativac je veliki vjernik koji se probratio na islam i zvijezda Bayena se zapravo zove Bilal Yusuf Mohammed. Vjera i brak sa suprugom Wahidom mu nije smetao da plati prostituki za seks. Nažalost po njega, nastao je skandal jer je više nogometaša uhvaćeno u 'akciji', a Ribery i Benzema su imali najmanje sreće, jer je 'njihova' prostitukaZahia Dehar bila maloljetna. Tada je imala tek 16-godina.

Oni su se izvukli zatvorske kazne jer 'nisu znali' da je djevojka maloljetna, a Dehar je nakon skandala postala jedna od najpoznatijih osoba u Francuskoj. Danas, s 20 godina, već iza sebe ima karijeru zvijezde reality emisija i autorsku liniju donjeg rublja...

Mesut Özil

Zvijezdi Arsenala nedavno je pukla veza, Mandy Capristo je ostavila njemačkog reprezentativca i pobrisala sve zajedničke fotografije s društvenih mreža. Razlog - nevjera, a Özila je optužio i nogometaš Bayerna Christian Lell da je imao aferu s njegovom bivšom djevojkom Melanie Rickinger.

Naravno, cijeli skandal se dogodio dok su Lell i Rickinger bili skupa, a Lell je objavio i prepisku dopisivanja svoje sad već bivše djevojke i nogometaša turskog podrijetla.

Sportski.net