NAJGORA MAJKA NA SVIJETU: Udala se za vlastitu kćer, nakon što se razvela od sina

udaja, sin, sponzoruše, sponzoruša, studentica, zlostavljanje, Beograd, zlostavljanje, djevojka, zlostavljanje, žena, Split, radio slobodna europa, BIH, FTV, silovanje, mladić, udaja, kćerka, incest, snimanje, ucjena

Patricia Ann Spann udala se za svoju kćer Misty Velvet Dawn Spann i to nako što se razvela od vlastitog sina.


Dvije žene su uhićene u srijedu, nakon što su se pojavile na sudu u Stephens Countiyju. Majka (43) i kći (25) došle su obučene u majce sa znakom Supermena, piše US magazine.


Policija je saznala za njihov brak prije mjesec dana, bilo je to nakon istrage socijalnih službi. Kako pišu američki mediji Patricia je rekla službenicima da će izgubiti skrbništvo nad svojom djecom, koju je službeno posvojila njihova baka.


Mislila je da je taj brak legalan

U policijskoj izjavi majka je rekla kako se na ovaj način ponovno ujedinila s kćerkom. Također je tvrdila da je njihov brak legalan jer majčino ime ne piše na kćerinom rodnom listu. Obje žene zadržane su u zatvoru, uz jamčevinu od 10.000 dolara.
Ova žena je prije braka s kćerkom, sklopila brak sa sinom 2008. godine. Dječak je tražio poništenje braka nakon 15 mjeseci, kao razlog je naveo incest.