Nagrdana igra: Vodimo vas na koncert Željka Joksimovića u Mostaru

Zeljko Joksimovic na Pecari

O velikom zanimanju za ovaj koncert govori i činjenica da je već rasprodana gornja tribina.

Zahvaljujući sponzorima koncerta, organizatori su omogućili niz pogodnosti za kupovinu povoljnijih ulaznica, osobito za studente i fanove iz drugih gradova.

U prodaji su i ulaznice FAN PIT-30 KM; VIP BACKSTAGE-35 KM i vrlo mali broj VIP GOLD po cijeni 50 KM (Uključeno piće dobrodošlice i finger food).

Ulaznice su u prodaji dostupne na info pultu Mepas Mall-a, poslovnicama agencije Globtour u gradovima Čapljina, Ljubuški, Nevesinje, Trebinje, Međugorje, Posušje, Konjic, Livno, Neum, Prozor-Rama i Široki Brijeg, te online preko kupikartu.ba
Poznato je kako se publika odlično provodi na njegovim koncertima, a tako će zasigurno biti i na ovom spektakularnom koncertu sa posjetiteljima koji se očekuju iz cijele Bosne i Hercegovine, Dalmacije i Crne Gore.

Željko i njegov produkcijski tim obećavaju kako će napraviti pravi glazbeni spektakl sa repertoarom njegovih najvećih hitova iz bogate karijere.

Naš portal u suradnji s organizatorom dijeli 2X2 ulaznice za ovaj koncert. Dovoljno je da odgovorite na pitanje Koliko je Željko Joksimović izdao albuma do sada?

Svoje odgovore uz puno ime i prezime šaljite na adresu

[email protected]

Slučajnim odabirom biti će izvučeni dobitnici i isti će putem povratnog maila biti obavješteni o nagradi.