Nagradna igra za fanove Nine Badrić povodom koncerta u Mostaru: Upoznaj Ninu Badrić!

nina badrić
„ Jedva čekam koncert u Mostaru. Nema boljeg povoda od dana ljubavi, zapravo za Valentinovo pjevati. Nekako sam uvijek koncerte na taj datum održavala u Sarajevu, a sada prvi put evo me u Mostaru. Kako god da okrenem, uvijek je Bosna i Hercegovina 14. veljače, ustvari na Dan zaljubljenih, moj domaćin", izjavila je Nina Badrić medijima uoči koncerta u Mostaru.
Kao i za ranije Ninine koncerte, tako i za ovaj vlada posebno veliko zanimanje, a ulaznice su u pretprodaji dostupne po cijenama 20, 25 i 30 KM (VIP) na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru i online preko kupikartu.ba
Organizatori koncerta su u suradnji sa pjevačicom objavili i nagradnu igru za fanove u kojoj imaju priliku upoznati Ninu i slikati se s njom, zajedno s društvom s kojim stižu na njezin koncert u Mostaru. U nagradnoj igri mogu sudjelovati na društvenim mrežama organizatora https://www.facebook.com/PRimera.Mostar/
Nina Badrić će na ovom koncertu pod nazivom „Ljubav za ljubav" slaviti ljubav, ali i brojne uspjehe koje je ostvarila u prošloj godini.
Njezin singl „Rekao si" mjesecima se nalazi na vrhu nacionalne to liste, dok je na you tube-u u samo nekoliko mjeseci pregledan 8 milijuna puta.
Osim u novim, mostarska publika će uživati i u drugim najvećim hitovima iz Ninine dvadestetogodišnje karijere, poput: ''Čarobno jutro'', ''Dodiri od stakla'', ''Da se opet tebi vratim'', ''Takvi kao ti'', ''Dat će nam Bog'', itd.