Na što sve trebate misliti kada idete s djecom na more?

plaza Banje
Plaža
Neka plaža bude prilagođena maloj djeci, tj. neka ima pregršt hladovine. To je puno važnije nego moderno uređen apartman. Suncobran je koristan, no hladovina borova puno je ljepša. Dovoljno hladovine, i opreme na plaži svakako će vas poštedjeti odlazaka i dolazaka na plažu i s plaže.

Apartman
Neka apartman ima balkon jer onda kada djeca odu u krevet vi možete uživati na njemu.

Jelovnik
Planirajte obroke dok ste na odmoru - neka budu jednostavni, lagani i osvježavajući. Tako ćete uštedjeti na vremenu, manje ćete ugrijati apartman, a uostalom - na odmoru ste!

Tekućina
Svako tijelo znojenjem gubi tekućinu, tako da redovito obnavljajte zalihe. Uvijek sa sobom nosite vodu ili sok, a za boravak na plaži možete smrznuti nekoliko boca s vodom. Sve dok su u hladovini ostat će hladne, a kada djeca ožedne, stavite bočicu na sunce i već za nekoliko minuta će voda biti ugodna za piće.

Bez rasporeda
Zapamtite da ste na odmoru, ne zamarajte se s unaprijed zacrtanim rasporedom. Jednostavno se opustite i budite nepredvidljivi. Spavajte duže, popodne odmarajte i polako uživajte s klincima. Neka vas ne more brige hoćete li smočiti kosu ili će vam ostati tragovi od kupaćeg kostima za vrijeme sunčanja.

Zaštita za kožu
Bili na suncu samo ujutro, predvečer ili cijeli dan, on cijeli dan a treba biti na vašoj koži. Nanesite kremu, najbolje već prije polaska na plažu jer nekim kremama treba i do pola sata kako bi pružile punu zaštitu na suncu.

Izvor: narod.hr