Na pomolu otkrivanje velike podvale: Milan nije otac Severininog sina?

severina milan aleksandar
Onda je krajem ljeta Milan otkrio da najpoznatiji postjugoslavenski brak nije ni postojao, da sa Severinom nikad nije bio ni zaručen, a kamo li vjenčan.

Napisao: Dražen Stjepandić

U trenutku kad je to otkrio medijski i pravni rat oko sina Aleksandra je bio u punom jeku. Tabloidi su otkrivali da je "Milanu smetao plač djeteta". Super turbo ekskluzivno javnost je svakodnevno saznavala nešto novo, kao primjerice da Severina za suđenje čuva Milanovu poruku "da se iseli iz stana za dva dana zajedno s djetetom". Otkrila je da ju je tjerao da u svom privatnom zrakoplovu nosi papuče, zabranjivao joj je da veže kosu u punđu kao Titova Jovanka...

BOMBE U MEDIJIMA

Tako se u medijima opravdavala jer je Milanu zabranila da viđa sina. Dok su o borbi za sinas kioska vrištali naslovi. Ponovni susret Severine i Milana bio je nakon 66 dana na Općinskom sudu u Zagrebu mediji su popratili kao da je to jedna jedina i najvažnija brakorazvodna parnica na svijetu. Nakon te prve rasprave novine su pisale da je Milan poveo 1:0 jer je konačno dobio pravo da viđa sina. Prvi zajednički vikend oca Milana i sina Aleksandra, nakon nekoliko mjeseci, koliko mu Severina nije dozvolila da vidi dječačića, također je bio veliki medijski događaj od Vardara pa do Triglava. Uz brojne sapunice na malim ekranima javnost je dobila jednu pravu reality sapunicu punu obrata i iznenađenja.

Tko zna što će se još otkriti u pravilnim razmacima lansirano kao bombe bilo u hrvatskim ili srpskim medijima, da bi brzo zatim te vijesti mnogi prenijeli i preuzeli kao nekada priopćenja liječničkog konzilija iz Ljubljane o zdravlju druga Tita.

Svaki nastavak sapunice Severini iz estradene perspektive gledano prilično odgovara. U žiži je kao u vrijeme kad se otkrio njen video uradak. Prvi put u svojoj karijeri nije samo medijska zvijezda nego zaista prodaje ulaznice i bez raznih menađerskih ili sponzorskih dosjetki i smicalica zaista puni najveće dvorane.

Milan nije promašio kad je rekao da je odlučio glumiti Severininog muža jer to njoj mnogo znači. Čak ni u vrijeme video uratka nije tako punila sve prostore u kojima nastupa. Nedavno je zbog Severine u Kopru pojavila na ulici nastao prometni kolaps. Nakon Rujanfesta u Zagrebu organizatori su odaslali vijest kako je na dan Severininog koncerta tu manifestaciju posjetilo 45 000 ljudi.

Milan je Severini dosta pomogao da postane Lepa Brena naših dana.

Pomogao je i sebi ipak je on gotovo dvije godine bio muška polovica najpoznatijeg para na području bivše Jugoslavije.Na kraju je otkrio da je sve to glumio. Glumi li još nešto još javnosti nije otkrio, kao što ni Severina još nije govorila o tome kako joj je bilo glumiti najpoznatiju srpsku snahu i što sve dalje glumi?

REALITY SAPUNICA

Iz pouzdanih izvora doznali smo da Milan zapravo nije otac Severininog sina i da on ponovno glumi ulogu oca kao što je svojedobno glumio Severininog muža. Severina se doista na sudu bori za sina, ali također javnosti skriva veliki dio istine. Milan kao što je glumio njenog muža sada glumi Aleksandrovog oca, premda zna tko je pravi otac Severininog sina, čineći uslugu jednom svom prijatelju, navodno srpskom mafijašu, s kojim je Severina također bila u vezi.

Severina i taj navodni u javnosti još nepoznati pravi otac njenog sina ljubovali su zajedno i kad se sve zakompliciralo dogovorili su se da pravu istinu prikrije Milan. Kralj bakra kako su ga zvali dok se nije spetljao sa Severinom, otkad je postao Severinin Milan, tu ulogu je prihvatio ijedno vrijeme su se s javnosti oboje dobro šalili, ali kao što vidimo nije im to stalno samo tako polazilo za rukom. Kad je dolazilo do prekida obično su nastupale etape prekida glumljenja njihovih uloga koje su zajedno s čovjekom u pozadini nametnuli javnosti u bivšoj Jugoslaviji. Međutim, javnosti još nisu otkrili pravu istinu, a poslije svega teško to mogu i napraviti ne samo zbog navodnog velikog mafijaša u sjeni, nego i zbog sebe.

Tko zna kako bi sada u vrijeme Severinine najveće popularnosti javnost reagirala kad bi saznala da je veza s Milanom i cijela sapunica koja je oko toga nastala izmišljena da bi se prikrila veza sa opasnim kriminalcem.

A Severini izgleda takvi tipovi odgovaraju, nakon također u javnosti pomno skrivane veze s Milanom Lučićem i nekim generalima, u njenom životu pojavio se krimos koji je to bez ikakve zadrške. Ali ono što njoj privatno odgovara nije zgodno za javnost, medije i brojne sponzore od kojih je godinama živjela dok nije krenula sapunica s Milanom čiji slijedeći nastavak javnost nestrpljivo očekuje.

SALIJEVANJE STRAVE

Milan je navodno pristao odigrati ulogu oca i još od nje nije odustao, ali dijelovi prave istine planirano i neplanirano dopiru u javnost.za mnoge koji ne znaju pravu istinu u toj sapunici bilo je začuđujuće Sverinino ponašanje prema Milanu kad mu nije dala da viđa dječačića, a za one koji znaju što se sve u pozadini krije iza medijske istine ponašanje velike zvijezde nije bilo nimalo čudno. Milana želi udaljiti od dječaka jer ako doista nije pravi otac, to onda objašnjava njeno ponašanje ili na taj način šalje poruku onome pravom ocu.

Oni bolje upučeni kažu da njena nova pjesma Hurem govori o ljubavi s pravim ocem njenog djeteta. Novi hit pjeva o Sulejmanu Veličanstvenom i Hurem, a zapravo javnosti Severina šalje tajne poruke koje dobro razumiju samo oni koji dobro znaju pravu istinu o njenoj vlastitoj reality sapunici u kojoj je seksualna robinja srpskog mafijaša.

Ima slavu i novac, ali iza svega toga je velika prevara javnosti i pitanje je dana kad će sve to biti otkriveno I kako će se odraziti na njenu karijeru.

Premda je zaprijetila da će na sudu "ići do kraja" Severina bi u tom slučaju najviše izgubila, njena pozicija najveće zvijezde na području bivše države bila bi dovedena u pitanje, mnogi oglašivači bi je sigurno zaobišli u planovima za nove reklamne spotove.

Istodobno Milanu bi ta priča najmanje naškodila, odigrao je nulogu koja ga samo može u srbijanskom načinu razmišljanja samo preporučiti za daljnje velike igre. Na ulozi muža i oca malog Aleksandra može mu pozavidjeti i Rade Šerbeđija, koji uskoro želi sa Severinom snimiti duet.

Nedavno je među mnoštvom tekstova koji svakodnevno izlaze o Severini u sarajevskom Expressu je pisalo " da je hrvatska pop-pjevačica iskoristila jedan od svojih dolazaka u Bosnu i Hercegovinu kako bi posjetila Travnik, a u ovom gradu jednu od žena koje "salijevaju stravu". Navodno, ovoj metodi nije se podvrgnula prvi put.To je kontraverzna alternativna metoda "liječenja" različitih vrsta strahova i drugih bolesti". Zašto je Severini, po svemu sudeći, trebala ovakva "terapija" list ne navodi.

Tek, tvrdi da je viđena na kućnog pragu jedne od poznatijih žena koje se u Vezirskom gradu bave salijevanjem strave. Salijevanje strave je bizaran običaj kojim se gledanjem u rastopljeno olovo nastoji utvrditi šta je ustrašilo čovjeka ili mu donijelo neku nevolju. Navodno, Severina ide kod žene koja umjesto olova koristi rastopljeni vosak."

Eto kako se Severina osjeća. Zar bi se netko u vrijeme svoje najveće slave trebao osjećati stravu. Točnije salijevanje strave.Zašto se, koga ili čega toliko boji?

Tjedno.hr