Na meteo stupu u Makarskoj se cijelu noć vrtjeli pornići

sex, mladi sex, mladi sex, mladi sex, sex, sex, sex, ovisnost o sexu, seks, veze, muškarac žena, Makarska, pornić, recept, seks, seks, avantura, seks, učenje, muškarci, žene, seks, ljeto, vrućina, seks navike, orgazam, seks prakticiranje, tajna, ovisnost, ovisnost o sexu, ovisnost o seksu, iskustvo, seksualno iskustvo, žene
Naime, zahvaljujući hakerima, kako piše Makarska kronika, na ekranu meteo stupa cijele su se noći umjesto meteoroloških podataka vrtjeli pornići. O "ponudi" ovog makarskog meteo stupa nadležna informatička služba obaviještena je tek idućeg jutra.

Informatičar tvrtke Eterović Marmi u čijem je vlasništvu meteo stup, Amir Čandić, za Makarsku kroniku je kazao kako su maloljetni hakeri stup hakirali po drugi put u svega tri dana te se požalio kako je "Makarska jedini grad u Hrvatskoj u kojem se meteo stup sustavno demolira i zloupotrebljava na vulgaran način". "Ovaj put su djeca uistinu pretjerala sa zloupotrebom računala na turistomatu čija se tehnika hakiranja može naučiti već u osnovnoj školi. Prvi put se provala u sustav dogodila najvjerojatnije jer su maloljetnici program za porno filmove sa svog laptopa prebacili na naše računalo, ili su iskoristili postavljenu virtualnu tipkovnicu kojom sam podešavao program", pojasnio je.