Muž ju je počeo varati nakon što je rodila, a ona je iz toga izvukla ogromnu korist

13.03.2018

Doživjeti prevaru mnogim je ženama prava noćna mora, a ako je suprug prevari nakon rođenja djeteta, još i gora.

Ma koliko užasno bilo naći se u takvoj situaciji, neke žene se iz takvih situacija izdignu i započnu bolji život. Upravo takav primjer pokazala je i Betsy Ayala iz Houstona koja je nedugo nakon što je rodila djevojčicu, pronašla poruke u mobitelu svog supruga koje su joj otkrile gorku istinu: njen suprug je vara, a zajedno sa svojom ljubavnicom ismijava je zbog njene težine. Ljudski, nema što.

Sa svojim je suprugom bila u vezi od svoje 17. godine i cijeli je život posvetila njemu. A onda je pronašla poruke koje je izmijenio sa svojom kolegicom s kojom se upustio u aferu, nazivajući svoju suprugom - kravom!

No, umjesto da klone duhom, 34- godišnja Betsy je odlučila napraviti promjenu u svom životu. Nakon rođenja kćerkice, težila je čak 120 kilograma.

Čak je i u djetinjstvu bila bucmastija od ostale djece i nikada se nije bavila sportom. Takvu ju je upoznao i, vjerovala je, zavolio njen suprug. Kada je doznala za izrugivanje i što doista misli o njoj, Betsy je počela paziti na prehranu i sa svojim sestrama krenula vježbati Zumbu. Smršavjela je 50 kilograma i želi biti pozitivan primjer svojoj kćeri.

Danas je i sama fitness trenerica i svoju strast za vježbanjem prenosi drugima u njihovoj borbi s kilogramima, na Instagramu je prati 70 tisuća obožavatelja, a čest je gost i u TV emisjima o vježbanju i zdravom životu.

Danas je, tvrdi, potpuno druga osoba iznutra i izvana, a prevaru koju je doživjela smatra blagoslovom koji joj je otvorio oči i put za sretniji život.ž

vecernji list

Tagovi: preljub prevara

loading...