Muž je nije mogao zadovoljiti i posvađali se prve bračne noći

Zhou se ispred suda takođe požalila i da se nije s njom seksao triput tjedno kao što je obećao prije braka, te da se nisu pošteno pohvatali otkako su prije četiri godine stali ispred oltara, a glavni razlog je njegov mali penis od 5 cm.

Zhou i Zhang upoznali se se u lipnju 2008. godine zahvaljujući zajedničkom prijatelju te vezu okrunili prstenjem već u studenom.

Tih se nekoliko mjeseci nisu seksali jer je on tvrdio da mu to brani vjera, pa je Zhou sadržaj u njegovim gaćama dobila priliku vidjeti tek prvu bračnu noć.

- Već smo se sutradan posvađali i otišli svako na svoju stranu, no pomirili smo se kada je pristao odlaziti na terapije za povećanje penisa. Nažalost, prije dvije godine je od tog odustao i tada sam podnijela zahtjev za razvodom - ispričala je novinaru lokalnog lista Zhou.

Zhang je ispred suda pokušao odbraniti taj brak tvrdnjom da seks nije jedini temelj veze, no na njegovu žalost sudija je očito procijenio da je ipak nenadomjestiv te da oštećena strana ima pravo tražiti bolje. Pardon, više.