Muškarci, na ovo biste trebali pripaziti ako želite seks nakon spoja

ljubav
Ponašanje muškarca i potencijalnog seksualnog partnera na spoju može se svrstati u dvije kategorije, pišu The Frisky.
 
A te dvije kategorije su, kako kažu, prva - napaljujuće za ženu, druga - nimalo ne privlači ženu i žena zna da neće imati ništa s tim muškarcem. Naravno, nije uvijek tako doslovno, ali vaše ponašanje imaju utjecaj na to kako će se spoj razviti i hoće li se druženje nastaviti u nečijem krevetu.
 
Nemojte plakati prije seksa. Slobodno plačite nakon seksa, pogotovo ako vam je bio tako dobar. Žene razumiju da su i muškarci ljudska bića s osjećajima i ohrabrujuju ih da ih iskažete, ali za sve postoji vrijeme i mjesto. Definitivno nije dobra ideja da plačete tijekom romantičnog spoja.
 
Nemojte nositi ružne cipele. Žene imaju oko za detalje i među prvim stvarima koje će primjetiti kod muškarca su cipele ili tenisice, ovisno o tome što je muškarac obuo. Svatko ima vlastiti ukus pa je teško odrediti univerzalno najnepoželjnije cipele, ali probajte malo pratiti modu da biste bili u trendu.
 
Budite u formi. Žene vole muškarce koji vježbaju jer tako daju do znanja da brinu o sebi i svojem zdravlju. Ni slučajno nemojte podrigivati. Uredno podšišana brada je uvijek poželjna, održavana frizura također.
 
Nemojte pretjerati s nakitom. Ono što niti jedna žena ne želi je da se nađe u situaciju da muškarac ima više nakita od nje. Narukvice, naušnice i ogrlice su strogo zabranjene ako želite da vam se žena uopće više javi.
 
Potrudite se doći na spoj dobre volje. Ako se ne možete barem praviti da ste uzbuđeni što se nalazite sa ženom s kojom biste voljeli u krevet, otkažite susret. Ako se pojavite i odmah kažete da ste loše volje osigurali ste si odbijenicu za seks. Nemojte odmah pretpostavljati da će žena imati seks s vama. Žene ne vole bahate muškarce koji misle da su osvojili svijet i koji unaprijed pretpostavljaju da je 'plijen osvojen'. To vam neće ići na ruku.