Mostarci htjeli dočekati Novu u Zagrebu, prevario ih Ivan lažnim apartmanom na Bookingu

31.12.2016

Trebao je to biti izlet i doček Nove godine iz snova.

Advent u Zagrebu privlači tisuće mladih parova kako bi posjetili ovaj grad, a posebno zanimanje je bilo za doček Nove godine. Tako su mislili Maja i Stipe koji su odlučili rezervirati smještaj i u 2017. godinu ući negdje na zagrebačkom trgu u društvu prijatelja. No, njihovo putovanje i planovi su se pretvorili u noćnu moru i prijevare koje su se slagale jedna na drugu.

Ruševna zgrada

Kako je za Večernjak ispričalo ovo dvoje Mostaraca, dok su putovali prema Zagrebu dobili su obavijest na mobitelu kako ih za preuzimanje ključa neće dočekati osoba čiji broj telefona stoji na stranicama Booking.com gdje su i rezervirali smještaj još prije mjesec dana. Izvjesni Ivan, kako se predstavio, napisao je kako je morao ići izvan države te da će im ključeve dati Tomislav. Kada su pak pozvali izvjesnog Tomislava, on je rekao kako ne poznaje nikakvog Ivana te da on nema ništa s tim apartmanima koje on, navodno, izdaje. 
Maja i Stipe su se, nakon što su ušli u Zagreb, usmjerili prema adresi Podolje 8 i tada su bili u kompletnom šoku. Od takozvanoga apartmana "Jump In" koji se i jučer preko Bookinga mogao rezervirati, ni traga. Samo ruševni prostor i jedan kafić u kojemu su se pokušali raspitati za navodni apartman koji na fotografijama djeluje odlično s decentnim namještajem i otvorima na zgradi koji svjedoče o nekim drugim vremenima. A taj su "apartman" izabrali upravo jer se nalazi samo dvije tramvajske stanice od Trga bana Jelačića. Kada su pak takozvanom gazdi uputili poruku kako će o svemu izvijestiti medije i dojaviti policiji koja će po tragu isplaćenoga novca s Bookinga saznati tko je prevarant, javio se Ivan...

vecernji list

Tagovi: Zagreb prevara

loading...