Mostar: U 'Niđe veze' najbolje palačinke nisu 'niđe veze'

Mostar, palačinke
... i iskusni gurmani ih ne zaobilaze. Iako nekoliko objekata u gradu na Neretvi u svojoj ponudi ima palačinke, za najbolje glase one u restoranu "Niđe veze".
U ''Niđe veze'' najbolje palačinke nisu ''niđe veze''

Restoran "Niđe veze" se nalazi na mostarskom Bulevaru, neposredno uz rijeku Radobolju. Adela Žujo, šefica kuhinje, tvorac je palačinka o kojima se priča i kojih su pune društvene mreže.

"Često nas pitaju koja je tajna našeg uspjeha i naših palačinka, ali to u osnovi i nije neka tajna. Svi znamo da trebamo naporno raditi, svakodnevno stvarati neku novu vrijednost i voljeti ono što radimo da bismo uspjeli. Drugi uvjet je rad s kvalitetnim namirnicama. Gostu morate ponuditi kvalitetu, da to na tanjuru lijepo izgleda, pa da on i sutra poželi doći", kaže ona.

Zadovoljan gost je uvijek osnovni cilj, a dio tajne su i zadovoljni radnici.

"Niđe veze" na meniju ima dvadesetak vrsta palačinaka i svi se savijaju u trokut.

"Svaki od njih ima posebnu i pažljivo definiranu recepturu. Treba prepoznati okuse i ono što se slaže, nije poanta samo da se svašta nabaca. Od dvadeset vrsta palačinka svakom se dopadne neka druga, ali najpopularnija je Ferrero Rocher", kaže Adela koja je sama kreirala palačinke po kojima je ovaj restoran postao prepoznatljiv.

Klix.ba