Mostar se sprema za vrhunski modni događaj-FASHION ARENU

FASHION ARENA, Mostar
...u kongresnoj dvorani zgrade Vlade FBIH u Mostaru u organizaciji agencije PRimera i Emerika Gudelja.

Ovaj modni događaj i ove godine će predstaviti kolekcije nekih od najpoznatijih dizajnerskih imena regije, svjetskih modnih brendova, te mladih dizajnerskih snaga.

Splitski modni studio ARILEO, vraća se I ove godine na Fashion Arenu, čije će drugo izdanje otvoriti revijom svoje nove kolekcije. Crnom, bijelom i ciglasto crvenom bojom, te materijalima poput vune i pletenine, na pisti će još jednom pokazati zašto su majstori elegancije i profinjenost.

Posjetitelji u dvorani, kao i gledatelji NAŠE TV u izravnom prijenosu, imat će ekskluzivnu priliku vidjeti i proljetnu kolekciju najpopularnijeg brenda nakita u svijetu- SWAROVSKI.
Svojom magijom, senzualnošću I blještavim sjajem Swarovski kristali oduševljavaju brojne ljubitelje ovog nakita, ne samo u svijetu, nego I kod nas.

Na modnu pistu Fashion Arene stiže i HUGO BOSS sa svojom novom kolekcijom, koja za ovu sezonu ima jedan ležerniji pristup modi, naravno s naglaskom na komfor i udobnost. Osim kolekcije HUGO BOSS predstavljaju se i BOSS ORANGE, RETRO DENIM, RETRO SHOES, čije se nove kolekcije mogu potražiti u KUĆI MODE u Mostaru.

Modna kuća HIPPY GARDEN sa Đurđicom Vorkapić predstavlja autorski profiliran opus odjeće, koja je u funkciji novog vremena-snažnog urbanog identiteta. Naglasak je na veličanstvenim haljinama i kaputima, upotpunjenim funkcionalnim pletivom i unikatnim čizmama.

Sa novim kolekcijama na Fashion Arenu se vraćaju i odlični domaći dizajneri LJILJANA MAJKIĆ, koja voli neobične forme i spajanje nenosivog s nosivim, te MILAN SENIĆ, bh modni dizajner, stilist I kostimograf. U fokusu njegovog dizajnerskog istraživanja jesu klasični odjevni predmeti, poput košulje, male crne haljine, kao i odjevni predmeti karakteristični za mušku modu, koje interpretira na svoj, nov i drugačiji način.

Mostarska dizajnerica AIDA MUŠINOVIĆ, vječito inspirirana bajkama, na Fashion Areni predstavlja kolekciju FAIRYTALE. Kolekcija unikatnih haljina i vjenčanica, ručno rađenih u finalnoj estetskoj obradi, spaja nježnost, romantiku i snagu.

Mostarskim ljubiteljima mode predstavlja se i talentirana dizajnerica IVANA CVRLJE. Njezine unikatne kolekcije prepoznatljive su po večernjim haljinama, a poseban uspjeh je zabilježila u Kini 2010. godine kada je Miss Hrvatske nosila upravo njene kreacije.
Na Fashion Arenu dolazi I romantična I bajkovita kolekcija "lady of The Lake" brenda CAROL dizajnerice KLARE IVANOVIĆ, inspirirana pjenom valova i odsjajima vode koji lome svjetlost.
Predstavlja kombinaciju elegantnih i romantičnih haljina, pa do unikatnih vjenčanica.
Posjetitelji će uživati i u revijama modnog brenda PS ...fashion, koji je sve prisutniji i zapaženiji na našoj modnoj sceni, potom brenda Le Luxe Fashion, čija kolekcija odiše elegancijom, glamurom i ženstvenim stilom, modnog studija DIVA, te u kolekciji ručno rađenih torbica Ma Chérie dizajnerice MARIJANE DUKIĆ.
Sve kolekcije će biti predstavljene prema svjetskim standardima uz vrhunsku produkciju tvrtke VOX MEDIA iz Hrvatske, a revije će nositi neki od najpoznatijih manekenki i manekena iz BiH i regije- Džejla Glavović, Tina Katanić, Ivana Ergić, Tea Bošković, Vedrana Lindarić, Lana Gržetić, Petra Frković, Katarina Prnjak, Meri Benčić, Danijela Mijatović i brojni drugi.
Za frizure manekena na svim revijama pobrinut će se, osmisliti i realizirati profesionalni timovi iz Alfaparfa Milano u suradnji sa frizerskim salonom Alfastil by Emerik Gudelj, dok je za savršen make up na pistama zadužena vizažistica Ines Jarak sa svojim timom suradnika.
Alfaparf Milano ujedinjuje besprijekoran talijanski stil, elegantnu perfekciju, brigu o detaljima i iskustvo i kreativnost profesionalnih frizera.
Osim njih, Fashion Arenu su podržali: Federalno ministarstvo kulture I sporta, Vlada HNŽ-a, Carski vinogradi, Coca Cola, Olimpija, ZZERO satovi, Body Fit Line, hotel Mostar, Hallo taxi, City hotel, Retro Home, Hash studio.
Sponzor after party-ja Fashion Arene je GOLDEN PUB na kojemu će nastupiti specijalna gošća ovog modnog događaja ALKA VUICA.