Mostar: Savršeno ljetno druženje u Coffee cake baru Pepi

ljeto, Mostar
Druženje je ujedno bilo i prilika za promociju novog na bh tržištu - SiS planera za vjenčanje koje su u potpunosti osmislile i kreirale sestre Ivana Dujmović - Pejić i Maja Dujmović - Kvesić. Planer je stvoren s namjerom da olakša sam proces pripreme za vjenčanje ali i da bude trajna uspomena na događaje koji su prethodili vjenčanju.

Da bi tematika vjenčanja bila potpuna za prekrasan ambijent samog Pepija pobrinuo se Jolie flowedesign iz Mostara, čiji su dekorativni aranžmani oduzimali dah. Organizatorice eventa ali i brojne prisutne dame nosile su bajkovite kreacije La jupe showrooma koji je postao nezaobilazna točka pripadnica ljepšeg spola koje su u potrazi za jedinstvenim i romantičnim kreacijama.

Za kapljicu osvježenja pobrinuli su se Vinogradi Nuić iz Ljubuškog čiji je novi proizvod, fantastično rose vino Let's Go, savršeno upotpunilo slatke zalogajčiće coffee cake bara Pepi. Prigodnim lounge ritmovima prisutne je do dugo u noć i sjajan provod vodio DJ Dirka te na prepunoj terasi Pepija pojačao osjećaj ljeta.