Mostar: Cijene dočeka od 20 do 120 KM

Nova godina, hercegovina.info, Dalmacija, Nova godina, Mostar, Nova godina, Nova godina, Tomislavgrad, Livno, Nova godina, sretna Nova godina, Hercegovina, prevare, Nova godina, ljepota

Za one koji ne odaberu neku europsku destinaciju za doček Nove godine, mnogi restorani i noćni klubovi organiziraju zabavu u najluđoj noći uz glazbu uživo.
Restoran "Tenis centar" svojim gostima osigurat će švedski stol i neograničenu konzumaciju pića po cijeni od 120 maraka te će ih zabavljati trio Denirom.
Restoran "Karting" također organizira doček i za zabavu će biti zadužen glazbeni sastav V.I.S. Konoba.

Hotel "Bristol" za novu 2015. godinu organizirao je doček uz zabavnu i narodnu glazbu uživo, gdje je cijena večere i pića dobrodošlice regulirana cijenom od 40 maraka, dok u hotelima "Ero" i "Bevanda" doček uopće nije organiziran.
"Snježna kuća Rujište" organizira doček po cijeni od 80 maraka u što je uključena večera i piće dobrodošlice. Za zabavu pobrinut će se Josip Bilać.
Za mlađe generacije dočeke Nove godine organiziraju noćni klubovi i diskoteke. Noćni klub "Drugi način" za goste, po cijeni od 20 maraka, priprema raznovrstan DJ program, bogat švedski stol i nagrade. Po istoj cijeni, Mostarci će Novu godinu moći dočekati i u "Golden Clubu" u kojem će ih zabavljati mostarska grupa Neretva. U tu cijenu je uključeno i piće dobrodošlice te švedski stol.

U noćnom klubu "Art" za zabavu gostiju pobrinut će se Tribun Band. Cijena ulaznice je 20 maraka, a cijena rezervacije stola iznosi 40 maraka. Piće dobrodošlice i švedski stol također su uključeni u cijenu.
U Lucullus Music Baru u tržnom centru Piramida Mostarce će u novu godinu uvesti Neda Parmać, popularna hrvatska pjevačica. "Veselim se nastupu u Mostaru u ‘Lucullus Music Baru'. Pripremam zanimljiv repertoar koji će biti prožet najboljim domaćim i stranim plesnim hitovima", rekla je Neda. Ulaznice za doček Nove godine u Lucullus Music Baru iznose 50 maraka.

Dnevni list