Morali ga rezati: Mladiću se poslije zabave u Beogradu zaglavio spolni organ u pivskoj boci!

operacija, muškarci, erakcija, dužina penisa, penis, žene, muškarci, muškarci, problemi, stres, loše navike, seks prakticiranje, muškaraci, muškarci, žene, alat, penis, seks navike, penis, boca, operacija, muškost, simbol muškosti, penis, povećanje penisa, italija, penis, muškarci, muškarci, erakcija
...koji se događaju prilikom nešto žustrijeg seksa, a kada se nesretnom ljubavniku spolni organ polomi tako što puknu mišići koji ga sačinjavaju.

Ipak najbizarniji događaj ovog tipa je kada se doktorima za pomoć obratio mladić jer mu se spolni organ zaglavio u plastičnoj boci, prenosi Dnevni avaz.

Urolog Aleksandar Spasić kaže za Informer da je najbizarniji slučaj koji je vidio u svojoj karijeri povreda spolnog organa koji je doživio jedan mladić u Beogradu, nakon proslave na kojoj je sudjelovao, jer mu se penis zaglavio u plastičnoj boci!

- Ovaj mladić je gurao svoj penis u plastičnu bocu od piva. Kada je dobio erekciju, ud se zaglavio u boci, pa su ga dovezli u kliniku. Morali smo da rješavamo problem u kirurškoj sali - kaže on.