Monica Bellucci u Parizu umjesto u Hutovom blatu

... ekipe filma "Na mliječnom putu" reditelja Emira Kusturice, predvođenom zanosnom italijanskom glumicom Monicom Bellucci, to se nije ostvarilo.

Prema informacijama do kojih je došao "Dnevni avaz", pripreme za snimanje na ovom lokalitetu odgođene su za naredni tjedan.

Naime, snimanje novih scena ovog filma u Hutovom blatu, u kojem bi Bellucci trebala poginuti, odgođeno je zbog njenih neodložnih obveza u Parizu, ali i zdravstvenog stanja Kusturice, koji ima izvjesnih tegoba.

Da je snimanje odgođeno, potvrdio nam je i Dragan Krunić iz hotela "Mogorjelo", u čijem je zakupu motel "Karaotok" u Hutovom blatu, kazavši za "Avaz" da su se dogodile neke promjene.

- Sada smo, zaista, zauzeti oko toga. Više informacija imat ćemo sutra (danas, op. a.) - kazao je Krunić.

Snimanje na Kravicama

Upravo bi u "Mogorjelu", kako smo saznali, Bellucci trebala boraviti tijekom snimanja scena u čapljinskom kraju, a govorilo se i o tome da bi slavna glumica sve vrijeme boravila u nekom od dubrovačkih hotela.

Također, otkazani su i dogovori s općinama Trebinje, Čapljina i Ljubuški, gdje su se na vodopadu Kravice trebale snimati pojedine scene filma.

Sablasno pusto

U Hutovom blatu je skoro sve bilo spremno za snimanje. Čak su se i bagerima učvršćivali pojedini nasipi na kojima su trebali biti montirani dijelovi scene, poput vagona voza.

Najveći ptičiji rezervat u Europi, koji se još nije oporavio od posljedica katastrofalnog požara otprije skoro dvije godine, trenutno je sablasno pust.